reklama
Życiowa
Fanka BB :)
viola no dokładnie o takie historie z wagą chodzi...
zresztą zawsze może być więcej lub mniej bo dokładnie nie jest możliwe określić ile waży dziecko naprawdę.
ogarnęłam trochę. zaprowadziłam i odebrałam Marysie z przedszkola. zrobiłam pranie. upieklam ciasto... i usiadłam właśnie. .. iii sobie uświadomiłam ze nie zrobiłam obiadu... to się nazywa organizacja[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
zresztą zawsze może być więcej lub mniej bo dokładnie nie jest możliwe określić ile waży dziecko naprawdę.
ogarnęłam trochę. zaprowadziłam i odebrałam Marysie z przedszkola. zrobiłam pranie. upieklam ciasto... i usiadłam właśnie. .. iii sobie uświadomiłam ze nie zrobiłam obiadu... to się nazywa organizacja[emoji14]
India9
A u mnie byla pizza na obiad
Mama przyjechala, zeby Radka na rower wziac- on jeszcze na trzech kolkach z tylu i tak go motywujemy, zeby cwiczyl ta jazde. Mialam zrobic rybe, ale mama powiedziala, ze moze Radka na pizze wziac, wiec juz zamowilam dla wszystkich.
Czekam pod gabinetem :-) w teorii wchodze o 15.15
Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10
Mama przyjechala, zeby Radka na rower wziac- on jeszcze na trzech kolkach z tylu i tak go motywujemy, zeby cwiczyl ta jazde. Mialam zrobic rybe, ale mama powiedziala, ze moze Radka na pizze wziac, wiec juz zamowilam dla wszystkich.
Czekam pod gabinetem :-) w teorii wchodze o 15.15
TP 12.10
India9
Juz wracam z badania, ktore trwalo ze 3 min. O plec musialam dopytac jak juz sonde facio odkladal....
Jesli wierzyc fachowcowi - wszystko ok, nadal dziewczynka, 1900g, termin z USG chyba taki jak z genetycznego - musze jeszxze to potwierdzic - 09.10.2016
TP 12.10
Jesli wierzyc fachowcowi - wszystko ok, nadal dziewczynka, 1900g, termin z USG chyba taki jak z genetycznego - musze jeszxze to potwierdzic - 09.10.2016
TP 12.10
Życiowa
India ale to prywatnie byłaś?
ładnie waży malutka
jejku jak ja bym chciała na następnej wizycie mieć usg żeby mi powiedzieli czy mały juz więcej waży bo nadal podświadomie myślę o tym jak ostatnio lekarz mówił ze w normie ale "mało"... :/
a do wizyty jeszcze tyyyyle czasu...
ładnie waży malutka
jejku jak ja bym chciała na następnej wizycie mieć usg żeby mi powiedzieli czy mały juz więcej waży bo nadal podświadomie myślę o tym jak ostatnio lekarz mówił ze w normie ale "mało"... :/
a do wizyty jeszcze tyyyyle czasu...
Życiowa
w Lidlu od 22 takie ciuszki będą
zapolowalabym szczerze mówiąc na taką bluzę i spodenki a może i body bo mi się podobają a lidla mam pod blokiem[emoji14]
Załączniki
reklama
Życiowa
długość kości razy 7
tez liczyłam ostatnio po wizycie i kulci pytałam
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
tez liczyłam ostatnio po wizycie i kulci pytałam
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app