reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

5 lipca określił mniej więcej wagę porodowa to wystarczy powiedzieli mi ze od 3400-4kg a dokładnie nie mowia bo po co ? Jezeli rodzisz w terminie czyli po 37tc to po co wiedzieć wagę dokładna ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC

reklama
Z tymi drzwiami to wiecie... my mieszkamy na ostatnim piętrze wiec nie słychać dźwięków nawet przy tych co mamy... mój ciągle mówi ze chce drzwi porządne a nie takie co z kopa da się rozwalić. .. no ale skąd my mamy wiedzieć które to takie[emoji14]wiadomo ze każdy sprzedawca będzie chwalił swój towar. ..
no nic będziemy oglądać na żywo żeby wiedzieć co i jak :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

OlaMagda z tą wagą dziecka to u nas jest tak że sprawdzają chociażby po to żeby nie było niespodzianek przy porodzie sn ze dziecko jednak nie wyjdzie. tak jak u Kulci było ryzyko i zlecili cc.
w sumie to u ciebie różnicy nie ma dużej bo nie jesteś pierworodka jednak i łatwiejszy poród powinnaś mieć.
poza tym z różnic to trzeba pamiętać że u nas nie wszędzie jest możliwość znieczulenia przy porodzie itp.

a na samym końcu jest aspekt psychologiczny dla kobiety. ze po prostu fajnie wiedzieć mniej więcej ile dziecko będzie ważyć :) tak po prostu :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

17tc [emoji217]
1471433075843.jpg

Bede jak mega wieloryb do konca stycznia!

Załączniki

• 1471433075843.jpg
    1471433075843.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 170
Spotkalam dzis znajoma z ktora sie troche dlugo nie widzialam i ona do mnie mowi "o widze ze niedlugo rodzisz" ja do nie mowie " tak pod koniec stycznia" a ona "coooo?? Ja myslalam ze miesiac max dwa"

India Oki rozumiem, to nie pisz. To są smutne historie :( tez znam taka niestety...
Dzieki za sprzedawców - zapisze sobie i posprawdzam ceny :)

Dzieki dziewczyny za życzenia zdrówka - dzis juz jest lepiej.
KasiaMarysia no właśnie myślę ze wczoraj tak naprawdę zaczął działać antybiotyk i dlatego wszystko zaczęło mi schodzic z zatok i tak kiepsko się czułam... Jeszcze biorę na katar tabletki.

Zyciowa ja tez się nie znam na drzwiach, w tym mieszkaniu co jestesmy to mamy takie z castoramy. Ale tu niepotrzebowalismy typowo wejściowych bo wchodzi sie do nas z korytarza. Te z casto u nas sie sprawdzają jako wewnętrzne do łazienki i do pokoju. Jak sie wybudujemy to będę musiała się wtedy martwić o lepsze drzwi :)

Zyciowa z ta waga to racja waza przed porodem ale rzadko kiedy sie sprawdza. Pol biedy jeszcze jak jest jak u Kulci ze waga jest mniejsza. Ale mi powiedzieli dzien przed porodem 4300 i kazali rodzic sn. Dop jak nie bylo postępu porodu ho zrobili cc i tu niespodzianka - 600g wiecej. I wtedy stwierdzili ze bym nie urodziła sn bo za waska w biodrach jestem... Wiec teraz wolę juz cc raczej niż takie przeżycia jak ostatnio...

reklama
Do góry