reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Juz po wizycie :-) Milena juz jest nisko ! Takze za tydzień dwa powinna juz byc , ma główkę na dole i plecki na lewo . Wyniki badań krwi moczu i śluzu tez mam wszystkie dobre . Pozostaje czekać [emoji1360][emoji257][emoji175][emoji258][emoji253]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC
Wow, Ola :-) superasnie. A ile wazy???

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
Viola, chyba lepiej bedzie jak nie bede pisala, nie chce rozbudzac Waszej wyobrazni... Pewnie juz rozbudzilam.kurde...

Ja chyba kupie kocyk minky, albo u uzytkownika makaszka albo milutka. Milutka ma drozsze, ale maja inne wzory niz cala reszta. Poki co sie zastanawiam jeszcze, i tak nie mam za co kupic poki co[emoji14]

TP 12.10

India - nie miałam usg robione , tylko słuchałam serca , i na dotyk brzucha określiła ułożenie bo juz jest tak duża . 5 lipca na usg ważyła 2kg wiec 6tyg pózniej to pewnie z 3400kg bedzie ważyć na moje oko lol [emoji5][emoji5][emoji5]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC

OlaMagda to nie będziesz wiedziała przed porodem ile waży? U nas by to nie przeszło :)

Ja owszem wyspana. Do 9 moje dziecko spało a teraz sobie leży na stole i się naswietla :) ładnie macha rączkami i nóżkami i czeka na zmianę pampersa i cycka :)

India na pewno ten poród będzie lepszy :***

Viola współczuję bardzo.

Ja zaraz lobuza położę spać i się umyje a potem pójdziemy na spacerek:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ok odzylam trick po śniadaniu i kawie...

Ola dziwne ze nie sprawdzają wagi przed porodem... no ale co kraj to obyczaj...

India lepiej nie myśleć o tych historiach bez happy endu. .. bo człowiek się skupia na negatywnych.
a co do porodu to będzie wszystko dobrze :)

ja za tydzień idę robić badania. .. ciekawe co mi wyjdzie. jak znowu infekcja to chyba zwariuje. ..

Kulcia ale organizcja hihi tak na spokojnie mi się wydaje i naturalnie ci to przychodzi :) super :)

India następna wizyta to chyba najwcześniej na wiosnę bo wcześniej jakoś nie widzę żeby nas odwiedzali. ..

Viola zdrowiej kobieto bo to nie czas na chorowanie ;)

w ogóle był u nas wczoraj gościu mierzyć drzwi wejściowe bo chce nowe... no i nie wiemy czy jest duża różnica w drzwiach od firmy a takich w lm czy casto. .. wiadomo kilka setek w cenie... niby obie opcje mają ościeżnice progi klamki zamki tyle samo zawiasów itp...
wszystkie takie sprawy są dla nas nowe i za bardzo nie wiemy co sprawdzać i o co pytać. ..
jeszcze znajomy fachura może dopiero za dwa tygodnie nam położyć regipsy w jedej części przedpokoju. ... aaa i nie wiem co z szafą ... a tu czas ucieka... :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie nie znam na wejsciowych drzwiach :-) ale te w mieszkaniu mamy solidne, takie ze jak sie zamknie to.nie prawie nie slychac co za nimi sie dzieje. Trzeba wytezac sluch

TP 12.10

Życiowa uwierz mi, że jeżeli chodzi o drzwi to jest mega różnica. Sąsiadka miała z marketu i jedna wielka tandeta, powycierały się zwyczajnie. Jeżeli chodzi o firmy to też trzeba uważać, moja Babcia jak zmieniała wzięła najzwyklejsze i wszystko słychać. My nie żałowaliśmy kasy na wejściowe, wzięliśmy najlepsze i jest różnica. Fakt finansowo też. A w mieszkaniu mamy z marketu.

Hej Laski ;)
Wczoraj już nic nie pisałam, bo starałam się przysypiać, żeby mnie nic w gębie nie bolało, a nie chciałam brać żadnych tabletek ;p Noc całą przespałam bez bólu, teraz trochę ćmi ale da się wytrzymać ;)
Za chwilę się biorę za jakieś sprzątanie i zupkę nastawię a na resztę dnia planów brak, zobaczymy jak mój z pracy wróci czy coś wymyśli ;)

KasiaMarysia nie wiem Kochana czy wszędzie takie ceny, ale wczoraj wziął 150 zł za wyrwanie.
Życiowa nie podpowiem nic, bo się nie znam na drzwiach ;p My jak się wprowadziliśmy tu na mieszkanie to myśleliśmy o wymianie, ale póki co są te co były ;p moja mama jak wymieniała, to chyba kupiła w castoramie i są solidne i chyba z 9 zastawek się zamyka przy zamykaniu jednym zamkiem, ale dawała za nie coś koło 1000zł. Mój brat z kolei kupił też w markecie budowlanym i były felerne, normalnie się po jakimś czasie powyginały ;/
Czarnuszka nie dobrze, że dalej chudniesz, za duże obciążenie dla organizmu i faktycznie może najpierw jakiś dietetyk, żebyś już nie gubiła kg? Nie wiem co Ci doradzić, ale kurcze to może być powód Twoich problemów ;/
Zapytaj ginki co o tym sądzi czy coś, ja trzymam cały czas kciuki za Ciebie :)
OlaMagda to czekamy na Twoją córcię :D

Ściskam was ;*

reklama
No naprawdę teraz ten czas tak szybko mi leci ze coś strasznego . ;p

KasiuMarysiu ja zbytnio wyboru to nie mam pojadę tam gdzie mi bliżej i do tego miasta gdzie chodzę do lekarza . Poza tym tu rodziła moja mama i siostra także podtrzymam tradycje ;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Do góry