reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja tez mam ciagla potrzebe picia coli i jedzenia slodyczy, dobija mnie to!!!! I chleba w jajku tez bym zjadla....
A ta golonka to taka tlusta, w zabce kupiona[emoji14]ale i tak zjem, ten tluszcz najsmaczniejszy hehe

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

reklama
Jak golonka to z musztarda :D
A ja mam taki skladzik :D szuflada niby na warzywa i owoce :D

1470938106906.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470938106906.jpg
    1470938106906.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 174
Tam z tyłu chowa się ptasie mleczko i gofry. .. no i kanapki z nutella i bananem to hit...
Cole kupuje raz na dluuuugi czas i to litrowa. Wypijam ja w jeden dzień i staram się nie myśleć ze chcę więcej[emoji14]
Boje się ze jednak dobije do tych 30kg na plusie jak tak będę zarła :/

Jak golonka to z musztarda :D
A ja mam taki skladzik :D szuflada niby na warzywa i owoce :D

Zobacz załącznik 767250

Dobre Zyciowa :-) my zawsze w barku full slodyczy, bo.moj paczki swiateczne dostaje, Radek w sumie tez dostaje a to w przedszkolu, a to u dziadka w pracy, na.mikolajki itp.... Ale prawie wszystkie slodycze wyszly i juz nic nie dokupujemy, bo Radek tez ma problem ze slodyczami :-) zostalo.kilka cukierkow i tic taci :-)

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Yyy ale te słodycze to dla mnie hahaha Marysia nie dostaje często. .. tzn teraz mi głupio i jej daje częściej[emoji14]ale ja zjem pół kg krowek a ona dwa cukierki hahaha
Woli jogurty i owoce...
Powinnam brać z niej przykład[emoji14]

Tam z tyłu chowa się ptasie mleczko i gofry. .. no i kanapki z nutella i bananem to hit...
Cole kupuje raz na dluuuugi czas i to litrowa. Wypijam ja w jeden dzień i staram się nie myśleć ze chcę więcej[emoji14]
Boje się ze jednak dobije do tych 30kg na plusie jak tak będę zarła :/

Nie masz sumienia kobieto!!!! Ale bym zjadla grzeska albo czekoladki.... Matko! A jedyne co mam to landrynki[emoji19]
Golona z musztarda taaaak, w Zakopanem jadlam 4 lata temu ostatni raz jak bylam w podrozy poslubnej[emoji22]

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

reklama
India kalafior dziś kupiłam hahahaha jakieś gastronomiczne synchro mamy :)

Kasia hihi super sierpniowki się na początku lipca zaczęły rozpakować to i wrzesniowki w sierpniu ;)

Ciekawe jak będzie na wątku październikowym. .. podejrzewam że coś wcześniej ruszy bo mamy dwie dziewczyny z bliźniakami ;)

Do góry