reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A ja się strasznie czuje :( dzisiejsza noc tragiczna przez zatoki- spać nie mogłam, strasznie mnie szczeki bolaly. Nos zapchany, oddychc nie idzie i rano bralam paracetamol tak bolalo. Teraz nic nie lepiej, tylko nie boli po paracetamolu. Dobrze ze dzis wizyta, poproszę gin chyba o receptę na antybiotyk duomox na w razie co bo jak kolejne noce maja tak wyglądać to będę chodzić jak zoombie. W domu ciagle cos do zrobienia a ja nie mam wogole weny :/

Kulcia wybacz jak Cie zdenerwowalam. Nie denerwuj sie tylko pokarmem , Viola pieknie napisala. Jesli bedzie trzeba to dokarmiaj.

Viola współczuje Ci, a od dawna masz problemy z zatokami??

W nocy wstalam siku a brzuch jak kamien, magnez wzielam, dupa nie magnez tylko witaminy. Matko jaka sierotka ze mnie i sie dziwie czemu nie pomoglo.....

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

Mnie wczoraj w nocy brzuch bolal okresowo jak lezalam na lewym boku. Jak przekrecilam sie na prawy to mi przeszlo

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Kasia a tobie lekarz nie mówił żeby już magnezu nie brać?
bo od któregoś tygodnia juz się odstawić powinno żeby nie tłumic skurczy...

ja zauważyłam że pomimo że biorę na noc mg jeden to i tak skurcze się pojawiają :) ale więcej nie ma co brać niech się macica naturalnie nastawia pomimo że nie planuje sn

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Kasia Marysia pierwszy raz tak porządnie mnie zalapalo rok temu we wrześniu, dostałam zastrzyki z antybiotykiem i kupę innych leków. Po miesiącu bylam na kontroli u innego laryngologa i zero poprawy, dala mi jakies sterydy i aerozole do nosa i przeszlo. Ta lekarka powiedziała ze jak się wróci znow to mam przyjechać i będzie trzeba w szpitalu punkcje zatok zrobić. No i wrocilo sie w styczniu ale ze sie staraliśmy juz o dzidzie to nie mogłam sie zdecydować żeby jechać no i zawalilam sprawę bo potem wrocilo w marcu jak juz bylam w ciąży co to ucho mnie tak bolalo i bralam duomox. Kilka miesięcy spokój i znów :( wiec nie ma zmiłuj, po porodzie ide do tej lekarki niech robi tak żeby bylo dobrze.

Hej[emoji5]
Ja tez mialam problemy z karmieniem.....z perspektywy czasu wiem co bylo m.in. problemem....moje sutki teraz juz wiem ze sa za krotkie a zadna w szpitalumi tego nie powiedziala, jakos w glowie pozniej w domu nie mialam zeby w necie spr. A teraz ro juz poprostu wiem bo i u kuzynki widzialam i z kolezanka rozmawialam.
Z malym meczylismy sie ponad miesiac i pozniej zaczelam odciagac laktatorem a pozniej poleglam i maly jadl i nadal je mm[emoji5] inna znajoma tez na mm mala chowala bo brak pokarmu miala.
Violu co do lekow to wlasnie wiem ze mimo to to prawie nic nie pozostaje do brania. Ja nos w miare ale qlasnie z zatok mi schodzi.
Musze z malym do dermatologa sie wybrac bo skora kolo duzych paluszkow mu dosc mocno schodzi.

reklama
Ale się rozpisałam... :)

Violus a masz migdalki? A jesli masz to masz z nimi problem?

Ja co chwile mialam zapalenie zatok a od wyciecia migdalkow jak reka odjal. Przez wycieciem z zapaleniem zatok bylam u lekarza co okolo 6 tygodni. A od wyciecia w grudniu 2014 do teraz bylam 2 razy i to w zimie kiedy sie przeziebilam dosc porzadnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry