reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Bedzie smiesznie jak gin zapyta od kiedy dokladnie czuje ruchy [emoji5]
W ogóle to ostatnio wizyte mialam 1.08 a teraz dopiero termin jest na 12.09 szok! Urlop gdaies w miedzy czasie ma
Ja też miałam raz dłuższą przerwę w wizytach - tak z 5 tygodni, ale że wszystko ok było to nie protestowałam

reklama
Ja jak byłam byłam w środę na wizycie w pierwszym tyg sierpnia to szła od pon na urlop i wraca dopiero w ostatnim tyg sierpnia a ja mam wizytę w środę[emoji14]wiec trzy tyg urlopu ma :)

Ja właśnie zjadłam chleb w jajku z serem żółtym a na deser mam lody truskawkowo waniliowe[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

India wypas!
Najlepiej jak lezelismy i mały się ułożył i przestał skakać i pytam brzucha "ty co będziemy jeść? Może chleb w jajku?" Brzuch nic... mój s mówi "a może lody?" Brzuch podskoczyl. .. ja mówię "a może chleb ze smalcem i ogórkiem? " brzuch nic... a mój "eeee pewnie woli czekoladę i cole" a brzuch od razu zaczął skakać[emoji14]

Ostatnio faktycznie na słodycze się rzucam :(
Taką chcice mam na słodkie ze szok :(

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Jeny mieso! Ale bym zjadla takiej golonki...
A na slodko nic nie mam, zjadlam wszystkie lody ostatnio, rozki mialam.
Wgl chodzi za mna piwo z sokiem malinowym, czasem sobie pianke zjem od mamy jak sobie naleje.

Życiowa a normalnie masz co 3 tyg? Ja mialam 5 to mam 26 to bedzie przed ostatnia 37/38 tydz.

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

reklama
Tak wychodzi ze co trzy ale teraz 31.08 to będzie 35tydz. Wiec juz częściej powinnam mieć. .. no i 12.09 w szpitalu mam nadzieje dowiedzieć się kiedy cc :) teoretycznie od 25.09 juz będzie ciąża donoszona ale liczę ze jednak na początku października będzie termin[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry