reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Do listopada na pewno wszystko wroci do normy :-)

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10
Mam nadzieje :) chcialabym aby juz @ przyszla i zebym miala nirmalny cykl, uspokoi mnie to bo sie martwie czy wszystko jest ok po zabiegu.

Paraplu bedzie dobrze[emoji5] no i mam nadzieje ze jeszcze w tym roku bedziesz z nami jako ciezarowka[emoji38][emoji38][emoji38]
Witaj Magda
Zobaczymy, fajnym prezentem pod choinke bylby pozytywny sikaniec :)

Ja pierdziele, jestem chyba jakimś evenementem na skalę światową. Pół roku brania tabletek na obniżenie prolaktyny, a dzisiaj na badaniach okazało się że zamiast spadać - wzrosła..

W styczniu miałam wynik przed obciążeniem 27 (przy normie do 20),a po obciążeniu 399, 94 (norma do 200). A dzisiaj wynik przed obciążeniem 42,74 a po obciążeniu 447. WTF???

Dodatkowo progesteron wysoki, 17 (norma w tej fazie cyklu jest 20) co u mnie jest dość dziwnie bo zwykle około 10 wychodziło..

Co mam o tym myśleć ? :(
Robilas w tym samym labie badania?

Witaj Madziara :) Ja jestem z jednego jajowodu więc wierzę , że się uda:)

Niecierpliwa bromegron brałaś?

Dziewczyny trochę się wywietrzało ale co nawdychałam to moje. Ja pierdziele nie wyobrażam sobie przy dziecku takiej sytuacji. Niech on wyczyści ten komin czy co. A piec jest w domu w małym pomieszczeniu i to obok mojego pokoju.... Brak mi słów chyba bede musiała te poprasowane ubranka poprać od nowa.

Viola napisała o tej kampanii.

Kulcia dzielna jesteś:) To dobrze, że tak wszystko robisz tylko żebyś sie nie nadwyrężyła.

Paraplu życzę szybkiego powrotu do Nas :) a ze swoim jedziecie do Pl ?

U mnie położnej nie ma :) nie wybierałam .
No wlasnie nie :( lece sama. Mielismy kupic auto ale nie wyszlo a lot we dwojke i z dwoma psami to finansowa masakra. K zostaje w domu jako psia nianka ;) chociaz jest i plus tej sytuacji bo bede caly pobyt u siebie w domu a tak jadac z K to polowe urlopu musialabym spedzic w jego stronach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niecierpliwa, Madziara, witajcie! kciuki, aby szybko pokazaly sie II kreseczki :-)
Paraplu niech @ szybko przychodzi i pozwoli Wam dzialac!

8599e6ydh9ss8jgy.png

Tak wogóle to chciałam wszystkie strony przeczytać żeby wiedzieć coś niecoś o Was, ile się starałyście i jak to wszystko wyglądało ale nie dałam rady przez to wszystko przebrnąć :p

reklama
Niecierpliwa my zanim tutaj się pojawilysmy pisałysmy tez na kafe :)

Śmiem twierdzić że na podstawie tych historii które tutaj się wydarzyły można by kilka książek napisać...
Ale nadrobić od początku to się chyba nie uda faktycznie. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry