reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Mam nadzieje chcialabym aby juz @ przyszla i zebym miala nirmalny cykl, uspokoi mnie to bo sie martwie czy wszystko jest ok po zabiegu.Do listopada na pewno wszystko wroci do normy :-)
Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10
Zobaczymy, fajnym prezentem pod choinke bylby pozytywny sikaniecParaplu bedzie dobrze[emoji5] no i mam nadzieje ze jeszcze w tym roku bedziesz z nami jako ciezarowka[emoji38][emoji38][emoji38]
Witaj Magda
Robilas w tym samym labie badania?Ja pierdziele, jestem chyba jakimś evenementem na skalę światową. Pół roku brania tabletek na obniżenie prolaktyny, a dzisiaj na badaniach okazało się że zamiast spadać - wzrosła..
W styczniu miałam wynik przed obciążeniem 27 (przy normie do 20),a po obciążeniu 399, 94 (norma do 200). A dzisiaj wynik przed obciążeniem 42,74 a po obciążeniu 447. WTF???
Dodatkowo progesteron wysoki, 17 (norma w tej fazie cyklu jest 20) co u mnie jest dość dziwnie bo zwykle około 10 wychodziło..
Co mam o tym myśleć ?
No wlasnie nie lece sama. Mielismy kupic auto ale nie wyszlo a lot we dwojke i z dwoma psami to finansowa masakra. K zostaje w domu jako psia nianka chociaz jest i plus tej sytuacji bo bede caly pobyt u siebie w domu a tak jadac z K to polowe urlopu musialabym spedzic w jego stronach.Witaj Madziara Ja jestem z jednego jajowodu więc wierzę , że się uda
Niecierpliwa bromegron brałaś?
Dziewczyny trochę się wywietrzało ale co nawdychałam to moje. Ja pierdziele nie wyobrażam sobie przy dziecku takiej sytuacji. Niech on wyczyści ten komin czy co. A piec jest w domu w małym pomieszczeniu i to obok mojego pokoju.... Brak mi słów chyba bede musiała te poprasowane ubranka poprać od nowa.
Viola napisała o tej kampanii.
Kulcia dzielna jesteś To dobrze, że tak wszystko robisz tylko żebyś sie nie nadwyrężyła.
Paraplu życzę szybkiego powrotu do Nas a ze swoim jedziecie do Pl ?
U mnie położnej nie ma nie wybierałam .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Niecierpliwa, Madziara, witajcie! kciuki, aby szybko pokazaly sie II kreseczki :-)
Paraplu niech @ szybko przychodzi i pozwoli Wam dzialac!
Paraplu niech @ szybko przychodzi i pozwoli Wam dzialac!
Niecierpliwa_26
Zaciekawiona BB
Tak, cały czas robię w tym samym miejscu..
KasiaMarysia23
Umre jak Boga kocham
[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]
Niecierpliwa_26
Zaciekawiona BB
Obyśmy wszystkie w nowy rok 2017 weszły z brzuchalami
Niecierpliwa_26
Zaciekawiona BB
Umre jak Boga kocham
A co się dzieje ?
Niecierpliwa_26
Zaciekawiona BB
Tak wogóle to chciałam wszystkie strony przeczytać żeby wiedzieć coś niecoś o Was, ile się starałyście i jak to wszystko wyglądało ale nie dałam rady przez to wszystko przebrnąć
reklama
Życiowa
Niecierpliwa my zanim tutaj się pojawilysmy pisałysmy tez na kafe
Śmiem twierdzić że na podstawie tych historii które tutaj się wydarzyły można by kilka książek napisać...
Ale nadrobić od początku to się chyba nie uda faktycznie. ..
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Śmiem twierdzić że na podstawie tych historii które tutaj się wydarzyły można by kilka książek napisać...
Ale nadrobić od początku to się chyba nie uda faktycznie. ..
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom