reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To i ja może dołączę. Mam na imię Magda i mam 32 lata. Staramy się z mężem od 4 lat. Mamy za sobą jedną cp 2 lata temu. Usunięto mi wtedy prawy jajowód. Trzymam kciuki za wasze ciąże i gratuluję upragnionych dwóch kreseczek!
[emoji3]

Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj Madziara :)
Badania robiliscie? Pytam bo 4lata to jednak sporo czasu. ..
Trzymam oczywiście kciukasy za szczęśliwy cykl :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Edit. W sumie dwa lata... ale to już i tak lekarz powinien na badania kierować.
Korzystasz z jakiegoś kalendarzyka lub metody? Testy owu? Monitoring?

Jeśli masz ochotę to się rozgosc u nas :)
Ostatnio podupadla nam skuteczność... i brakuje testów z dwiema kreseczkami :(
Chociaż wszystkie trzymamy kciuki za staraczki i wysyłamy ciążowe fluidy :*

Przed ciąża nie robiliśmy nic... Myśleliśmy jakoś przyjdzie samo. Zresztą mój mąż jeździł dużo zagranicą i jakoś tak może się nie składało... Potem dwie kreski i radość nie z tej ziemi. Męża oczywiście nie było. Zanim wrócił już było po wszystkim. Leżałam w domu na miesięcznym L4. Potem bardzo długo dochodziłam do siebie. Nie chciałam nic robić, badań nic. Dopiero od kilku miesięcy wzięłam się w garść. Badania wszystkie w normie, krew, usg itp @ regularne. Może teraz się uda [emoji6]

Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierdziele, jestem chyba jakimś evenementem na skalę światową. Pół roku brania tabletek na obniżenie prolaktyny, a dzisiaj na badaniach okazało się że zamiast spadać - wzrosła..

W styczniu miałam wynik przed obciążeniem 27 (przy normie do 20),a po obciążeniu 399, 94 (norma do 200). A dzisiaj wynik przed obciążeniem 42,74 a po obciążeniu 447. WTF???

Dodatkowo progesteron wysoki, 17 (norma w tej fazie cyklu jest 20) co u mnie jest dość dziwnie bo zwykle około 10 wychodziło..

Co mam o tym myśleć ? :(

reklama
Do góry