Niecierpliwa_26
Zaciekawiona BB
Tarczycy nie robiłam teraz bo robiłam 2 miesiące temu i zawsze były w porządku także nie robiłam nawet. Dzień 22 cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brałam Castagnus bo lekarz stwierdził że Bromergon jest za silny na tak niewiele podwyższoną prolaktynę. Właśnie cykle mam bardzo regularne, co 28-30 dni maksymalnie. W dodatku mam od wczoraj brązowe plamienie, takie mini. Do mojego gina nie mogę się dodzwonić a najchętniej już bym jechała skonsultować te wyniki.
Już sobie oczywiście zaczęłam wkręcać że może doszło do zapłodnienia ? Wysoki progesteron, prolaktyna podwyższona mimo brania wcześniej leków na obniżenie, plamienie niewiadomego pochodzenia? Nie ogarniam..
A kiedy najwcześniej można betę zrobić żeby coś wyszło ??