reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Witaj Madziara :) Ja jestem z jednego jajowodu więc wierzę , że się uda:)

Niecierpliwa bromegron brałaś?

Dziewczyny trochę się wywietrzało ale co nawdychałam to moje. Ja pierdziele nie wyobrażam sobie przy dziecku takiej sytuacji. Niech on wyczyści ten komin czy co. A piec jest w domu w małym pomieszczeniu i to obok mojego pokoju.... Brak mi słów chyba bede musiała te poprasowane ubranka poprać od nowa.

Viola napisała o tej kampanii.

Kulcia dzielna jesteś:) To dobrze, że tak wszystko robisz tylko żebyś sie nie nadwyrężyła.

Paraplu życzę szybkiego powrotu do Nas :) a ze swoim jedziecie do Pl ?

U mnie położnej nie ma :) nie wybierałam .

Kurde dziwna sprawa. .. chyba ze ci się cykl powalił i stad zamieszanie... mogłaś testosteron sprawdzić może on namieszal. .. ja zawsze testosteron i progesteron miałam zbyt wysoki... ale wtedy brałam tabsy anty bo miałam naście lat... później luteina i duphaston bo progesteron nie domagał a gin uważał ze pozostałe wyższe wyniki to nic złego jeśli będzie progesteron ok... także w ogóle jakoś dziwnie. ..
A kiedy masz wizytę żeby skonsultować te wyniki?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Brałam Castagnus bo lekarz stwierdził że Bromergon jest za silny na tak niewiele podwyższoną prolaktynę. Właśnie cykle mam bardzo regularne, co 28-30 dni maksymalnie. W dodatku mam od wczoraj brązowe plamienie, takie mini. Do mojego gina nie mogę się dodzwonić a najchętniej już bym jechała skonsultować te wyniki.

Już sobie oczywiście zaczęłam wkręcać że może doszło do zapłodnienia ? Wysoki progesteron, prolaktyna podwyższona mimo brania wcześniej leków na obniżenie, plamienie niewiadomego pochodzenia? Nie ogarniam..

A kiedy najwcześniej można betę zrobić żeby coś wyszło ??

Dziewczyny taką fajna stronę polecały do wyliczania kiedy jaki test wychodzi itp. Ja jak zwykle oczywiście nie pamiętam jej
India, Viola? Time coś tam było. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Brałam Castagnus bo lekarz stwierdził że Bromergon jest za silny na tak niewiele podwyższoną prolaktynę. Właśnie cykle mam bardzo regularne, co 28-30 dni maksymalnie. W dodatku mam od wczoraj brązowe plamienie, takie mini. Do mojego gina nie mogę się dodzwonić a najchętniej już bym jechała skonsultować te wyniki.

Już sobie oczywiście zaczęłam wkręcać że może doszło do zapłodnienia ? Wysoki progesteron, prolaktyna podwyższona mimo brania wcześniej leków na obniżenie, plamienie niewiadomego pochodzenia? Nie ogarniam..

A kiedy najwcześniej można betę zrobić żeby coś wyszło ??

Aż spojrzę na moją prl , że bromka dostałam ..
39,43 a norma 4,79-23,30

Do mojego gina najbliższy wolny termin za 2 tygodnie.. ale przez telefon mu podałam wyniki i mi powiedział żeby się nie stresować, ale jak mam sie qrka nie stresować ?

reklama
Do góry