reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja mialam opieke polozonej od 28 tyg w poprzedniej ciazy, po porodzie byla 6 razy u nas.
Paraplu kciuki za Ciebie!

8599e6ydh9ss8jgy.png

A jak przychodzila od 28tc to na czym polegaly te wizyty? Co na nich robilyscie?? Czego mogę się spodziewać??

reklama
Też przeszłam przez etap ryczenia przy każdej ciąży w rodzinie, pracy itp. A dużo tego się dzieje naokoło. Jakoś wcześniej człowiek nie zwracał na to uwagi. Ostatnio dowiedziałam się o kolejnej ciąży w otoczeniu, w pracy konkretnie. Niektórym to przychodzi tak łatwo i bez problemów... Ale kilka jest też takich wyczekiwanych i wytęsknionych. Nam też się uda! 2017 to będzie nasz rok [emoji6]

Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom

No do mnie nikt nie zawital poprzednio

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Bo to chyba dzwonisz do swojej przychodni i zglaszasz ze jesteś po porodzie i czekasz na wizytę poloznej. Powinna byc 6razy tak jak dziewczyny piszą.

Zyciowa tylko gdzie to zglaszac?? Ona i tak jest jednya na nasze miasteczko i wie ze kobiety sie do niej zgłoszą. No chyba że tak jak ja pójdą po rozum do głowy i przepiszą się do innej

Viola, no.my zglaszalismy Radka po porodzie :-) ja podejrzewam, ze za duzy rewir, zeby tu wszystkienco urodzily obskoczyc

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Tak wogóle to chciałam wszystkie strony przeczytać żeby wiedzieć coś niecoś o Was, ile się starałyście i jak to wszystko wyglądało ale nie dałam rady przez to wszystko przebrnąć :p

Witaj :)
Ja jestem w ciąży drugi raz, mam 3,5 letniego synka o któego staraliśmy sie 9 m-cy. Teraz czekam na Amelkę i udało sie za 2lub 3 razem - już nie pamiętam :)
Wierzę że u Ciebie w najbliższym czasie będą II kreseczki :) :)

To nas nie opuszczaj i informuj na bieżąco :)

AniaaH :* nie masz mi za co dziękować!! Cieszę sie ze idziesz na wizytę do tej pani doktor, tak jak piszesz powiedz jej o wszystkim, niech sie za Ciebie "porządnie weźmie" :) :) liczę na szybkie efekty :)

reklama
Do góry