reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja mialam opieke polozonej od 28 tyg w poprzedniej ciazy, po porodzie byla 6 razy u nas.
Paraplu kciuki za Ciebie!

8599e6ydh9ss8jgy.png

A jak przychodzila od 28tc to na czym polegaly te wizyty? Co na nich robilyscie?? Czego mogę się spodziewać??

reklama
Też przeszłam przez etap ryczenia przy każdej ciąży w rodzinie, pracy itp. A dużo tego się dzieje naokoło. Jakoś wcześniej człowiek nie zwracał na to uwagi. Ostatnio dowiedziałam się o kolejnej ciąży w otoczeniu, w pracy konkretnie. Niektórym to przychodzi tak łatwo i bez problemów... Ale kilka jest też takich wyczekiwanych i wytęsknionych. Nam też się uda! 2017 to będzie nasz rok [emoji6]

Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom

No do mnie nikt nie zawital poprzednio

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Bo to chyba dzwonisz do swojej przychodni i zglaszasz ze jesteś po porodzie i czekasz na wizytę poloznej. Powinna byc 6razy tak jak dziewczyny piszą.

Zyciowa tylko gdzie to zglaszac?? Ona i tak jest jednya na nasze miasteczko i wie ze kobiety sie do niej zgłoszą. No chyba że tak jak ja pójdą po rozum do głowy i przepiszą się do innej

Viola, no.my zglaszalismy Radka po porodzie :-) ja podejrzewam, ze za duzy rewir, zeby tu wszystkienco urodzily obskoczyc

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Tak wogóle to chciałam wszystkie strony przeczytać żeby wiedzieć coś niecoś o Was, ile się starałyście i jak to wszystko wyglądało ale nie dałam rady przez to wszystko przebrnąć :p

Witaj :)
Ja jestem w ciąży drugi raz, mam 3,5 letniego synka o któego staraliśmy sie 9 m-cy. Teraz czekam na Amelkę i udało sie za 2lub 3 razem - już nie pamiętam :)
Wierzę że u Ciebie w najbliższym czasie będą II kreseczki :) :)

To nas nie opuszczaj i informuj na bieżąco :)

AniaaH :* nie masz mi za co dziękować!! Cieszę sie ze idziesz na wizytę do tej pani doktor, tak jak piszesz powiedz jej o wszystkim, niech sie za Ciebie "porządnie weźmie" :) :) liczę na szybkie efekty :)

reklama
Do góry