reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wreszcie forum odzylo. Mam nadzieje ze Dora, Wiki, Ania zaczna sie udzielac bo wiecej staraczek. Sancia gdzies zniknela i Czarnuszka. Jeszcze Kasienka.

Witaj Magnolia, mam nadzieje ze zostaniesz z Nami na dluzej. Zycze pozytywa!;)

Życiowa ja z om na 09.09 z ostatniego usg 17.09 i cholewa wie kiedy nastapi godzina ZERO.
Nie moge sie doczekac zdjecia ze slubu:) Marysia bedzie niosla obraczki??

India o kufa ile tego, ja tez zamawiam ale mniej mi tego wyszlo.

Kulcia odpoczywajcie :) kurcze ale fajnie ze wszystko ok. Caluje[emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]

MalaMi podeslij prosze kawalek nawet taki mini...

Dziewczyny weszlam do domu, bo siedzialam u mamy. Jejku jak cudownie. Ale mam tyle prasowania jeszcze. Odpoczne i biore sie za robote.

Ps. Jest wyprz w CCC[emoji1]

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

reklama
No rzeczywiście India malutki jest :) typowo na nos policzki i usta przy pogodzie zimnej.
Hehe przy alantanie taki mini :D
To może jednak od razu kupie większy i będę miała tez do Filipa. Przy nim używałam Nivea baby na kazda pogodę i teraz tez chyba taki kupie

India konkretne zakupy :) :) ja narazie nie mam jeszcze gdzie trzymać kosmetyków, musze najpierw przenieść Filipa ciuchy z komody i wtedy będę mogla szaleć :)

Kulcia gratuluje syneczka [emoji7] mam nadzieje, ze szybciutko dojdziesz do siebie [emoji173]

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,9kg ---> 52kg
juz - 2,9kg [emoji123]
do celu jeszcze 11,9kg [emoji33]

Ja mam cała szufladę takich higienicznych sprawunkow no i upchalam tam butelki smoczki itp. To wiadomo zostanie wyjęte tak jak podkłady itp.
W tym miesiącu łóżeczko juz dobierzemy :)
Rodzice mają paczkę mi wysłać bo kupili pościel do łóżeczka :) no.i szlafrok ma mama mi dać. W Auchan e gazetce od jutra są tanie kapcie to kupię juz do szpitala[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

tez widze na tym tescie cien [emoji1]
ja bym test powtorzyla, bo chyba od tego z foto troche czasu minelo?

ja tez, najlepiej koncowke stycznia[emoji1]
witam nowe staraczki, kciuki za upragnione 2 kreski!

8599e6ydh9ss8jgy.png

był robiony rano.wiec niestety jak na 13dpo to bardzo słaba krecha.juz nie wierze ze sie udalo

Annaa2211 - witaj!. Ja tez widze cien! Nie zalamuj sie , glowa do gory, powtorz test i zobacz dwie kreski , tego Ci zycze! Chodzisz gdzies na stale do lekarza? Masz jakis problem w plodnoscia? Dzieci jakk wyczytalam juz masz ;)
Witaj i zostan z nami! Na staraczek jest garstka juz, ale bedzie nawet mnie osoboscie fajjnie jak ktos jeeszcze bedzie sie staral :)

Mantiq - rowniez witaj. Jak rozuniem nie staracie sie bardzo, ale chcecie dziecko? Zatem tego Wam zycze. Powtoorz test, ale kochana mialas okres, test negatywny - wszysyko jest mozliwe, ze ciaza, ale prosze powtorz test, upewnij sie i jesli chcecie dzidziulka to nie przegap kolejnych plodnych i dzialajcie!

Magnolia , witaj staraczko! Powiedz cos o sobie wiecej, masz juz synka jak czytam, bez problemu zaszlas ww ciaze? Ile masz lat? Jak dlugo staracoe sie teraz o coreczke?

Kulcia, nie nadrabiaj, to zrozumiale , ciesz sie zyciem i Igim przy Twoim boku [emoji173]

KasiiMarysiu, trzymam kciuki za doobre wyniki, i za Ciebie Violciu;*

India, bardzo rozjmiemm Twoje wzruszenie kremikiem! Ja mam troche inny level , bez hormonow ciazowych ;D Dzis sie wzruszylam przy pampersach w Tesco. Glaskalam paczke pampersow i chcialam moc je kupic. Jestem pierdolnieta ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zyciowa [emoji173][emoji173] lojejku, jak mi niezmiernie milo takie cos slyszec [emoji173] z checia dalanym sie wysciskac! I tez bym odwzajemnilaa! Zenyscie sie nie zdzwilily jak kiedys zajade do JG, mam jakies 250 km , nie tak zle ;D ;**

A w ogole to ppowiem Wam, ze ide do pani doktor Rabiegi-Gmyrek, tylko po 20.08., bo jest na urlopie. Wierze , ze mnie poprowadzi! Cos czuje, ze sie tam jej wyzale ze wszystkiego. Z pcos, nie-pcos, bo ja juz zglupialam co ja mam a co nie, z tylozgiecia czy nie, z niedoczynnosci, z prolaktyny, z brakiem badz nie owulacji, z testami pozytywnymi i potem okresem, ze spoznieniami dajacymi zludne nadzieje, z 20 miesiecy bez ciazy. Wszystko opowiwm, niech robi co chce. Wierze, ze skieruje mnie na badania odpowiednie, a potem przepisze co trzeba. I w tym roku jeszcze Wam wrzuce fotke pozytywu, nie moze byc inaczej [emoji173] gdybym mogla bym nawet obiecala, ale woole nie na wszelki ;D
dziekuje Violciu za namiar jeszcze raz, baardzo!;*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry