reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniaa_H Kochana na moją kieckę musisz poczekać do początku września ;p
Nie widziałam nigdzie na necie takiego wzoru, bo to taki składaniec będzie ;p
Sukienka w stylu "józefinki" (w sensie odcięta pod biustem), góra gorsetowa ale tylko na biust, szersze ramiączka i albo koronkowe krótkie rękawki, albo bez rękawków koronkowy dekolt, żeby zakryć biust bo mam pokaźny ;p Oczywiście śnieżnobiała i ewentualnie biały szal na ramiona, ale o tym jeszcze pomyślę.

reklama
Anulka wierzę, że ta doktorka Ci pomoże! :D Za jakąś chwilkę się nam pochwalisz pięknymi, grubiutkimi dwoma krechami na teście ;) I nie tylko Ty, bo reszta naszych staraczek też, teraz tylko któraś musi nam forum znowu odczarować, żeby pozytywy były :)

Edit: jak już będziesz już w JG to pamiętaj o mnie, do mnie jest jakieś 54 km, a jak dasz znać to sama do Jeleniej zajadę, a co ;p

AniuH Twoje wypowiedzi sa tak bardzo pozytywne[emoji11][emoji8][emoji9]dziub az mi sie sam usmiecha[emoji5] wierze ze ta pani doktor Ci pomozei ze w tym roku zajdziesz w ciaze[emoji5]

AniaH, nie widze innej opcji jak to, ze w koncu zobaczymy Twoje II kreski :D
Zreszta kibicuje tez naszym innym starajacym sie :-) Kulcia urodzila to ktoras moglaby wskoczyc na jej miejsce :-)

Adrianka [emoji173] 31 tc

Dora masz w akwarium slimaki? Military helmet dokladnie. Mam 4 od kilku dni i dzialaja cuda doslownie! Takiej ekipy sprzatajacej to jeszxze w akwa nie mialam. Jak bede miala okazje to dokupie jeszcze ze 4 bo mam 110 litrow i 4 to za malo[emoji5] jak mialam pelno glonow na szybach i kamieniach tak jest czysto. Z lekka przejechalam teraz czyscikiem szyby tam gdzie jie dotarly i jest czysto

Marysiu, tyle sie wydaje towaru, bo np. podkladow mam 6 paczek, pampersow dwie, wkladek dwie. Do tego podklady na lozko tez sa duze. Alantanow sztuk dwie, kompresow cztery opakowania - po prostu hurtem biore ;-)

Adrianka [emoji173] 31 tc

India kompresy to gaziki tak? Te do pępka?
Ja właśnie nie pamiętam jak to było z pępkiem. .. wiem ze na bank psikalam i chyba patyczki miałam ... pewnie wyjdzie w praktyce :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry