reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Magnolia witaj :)
Fajnie ze nam się coraz więcej staraczek zglasza :)
India ooo ciekawe, musze poczytać o tym kremie :)
Zyciowa noo to rzeczywiście nie za wiele czasu Ci zostanie, u nas czeka się nawet 3tyg :/

reklama
Nie nadrabiam. Nie mam siły hehe

Ogólnie jest dobrze. Mały wciąż śpi. Cała noc przespalismy normalnie. Tylko przy porodzie słyszałam jego płacz. Jest słodki i miły. Na razie karmie go siara ale lekarze mówią żeby na sile nie dostawiac. Jakby chciał więcej to by dał znać . Ogólnie cc nie polecam. Buziakujemy całą trójca.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa no niestety w tych urzędach trzeba czekać, ja to i dowód i prawko będę musiała zmienić ;p później do pracy zanieść akt i pozmieniać dane, u lekarza itp. dlatego nie chciałam ślubu w grudniu tylko szybciej ;)
A w ogóle już podjęłam decyzję jaką sukienkę do ślubu chce, za 2 tygodnie pierwsze przymiarki, zaliczka zapłacona więc tylko czekać ;) i resztę rzeczy załatwić typu bukiet, fryzjer, makijaż, buty itp ;p
MałaMi ale Ty się znęcasz nade mną ;p taka urodziwa pizza a u mnie rosół się gotuje ;p
Kulcia super, że Igi grzeczny ;) odpoczywaj Kochana u dochodź do siebie ;)
Magnolia trzymam kciuki ;)

Aha i w piątek idę na usg genetyczne, u mnie w mieście jeden lekarz robi, opinie niby ma dobre, zobaczymy ;)

Kulcia, wlasnie - jak sie czujesz? Macie ta sale dla siebie? I maluszek juz z Wami pewnie caly czas

Adrianka [emoji173] 31 tc

Viola, ten kremik malutki jest, ja dokupie chyba jeszcze mimo wszystko krem na kazda pogode, bo i dla Radka sie przyda

Dla porownania
1470749453667.jpg

Załączniki

• 1470749453667.jpg
    1470749453667.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 148
Jest taki maly, ze az uroczy.... Ach te hormony - wyobrazilam sobie jak smaruje tym niemowlaka i juz mam prawie lzy w oczach[emoji14]
To jest na tyle
1470749578937.jpg

Załączniki

• 1470749578937.jpg
    1470749578937.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Do góry