reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Nie nadrabiam. Nie mam siły hehe
Ogólnie jest dobrze. Mały wciąż śpi. Cała noc przespalismy normalnie. Tylko przy porodzie słyszałam jego płacz. Jest słodki i miły. Na razie karmie go siara ale lekarze mówią żeby na sile nie dostawiac. Jakby chciał więcej to by dał znać . Ogólnie cc nie polecam. Buziakujemy całą trójca.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie jest dobrze. Mały wciąż śpi. Cała noc przespalismy normalnie. Tylko przy porodzie słyszałam jego płacz. Jest słodki i miły. Na razie karmie go siara ale lekarze mówią żeby na sile nie dostawiac. Jakby chciał więcej to by dał znać . Ogólnie cc nie polecam. Buziakujemy całą trójca.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Fanka BB :)
Życiowa no niestety w tych urzędach trzeba czekać, ja to i dowód i prawko będę musiała zmienić ;p później do pracy zanieść akt i pozmieniać dane, u lekarza itp. dlatego nie chciałam ślubu w grudniu tylko szybciej
A w ogóle już podjęłam decyzję jaką sukienkę do ślubu chce, za 2 tygodnie pierwsze przymiarki, zaliczka zapłacona więc tylko czekać i resztę rzeczy załatwić typu bukiet, fryzjer, makijaż, buty itp ;p
MałaMi ale Ty się znęcasz nade mną ;p taka urodziwa pizza a u mnie rosół się gotuje ;p
Kulcia super, że Igi grzeczny odpoczywaj Kochana u dochodź do siebie
Magnolia trzymam kciuki
Aha i w piątek idę na usg genetyczne, u mnie w mieście jeden lekarz robi, opinie niby ma dobre, zobaczymy
A w ogóle już podjęłam decyzję jaką sukienkę do ślubu chce, za 2 tygodnie pierwsze przymiarki, zaliczka zapłacona więc tylko czekać i resztę rzeczy załatwić typu bukiet, fryzjer, makijaż, buty itp ;p
MałaMi ale Ty się znęcasz nade mną ;p taka urodziwa pizza a u mnie rosół się gotuje ;p
Kulcia super, że Igi grzeczny odpoczywaj Kochana u dochodź do siebie
Magnolia trzymam kciuki
Aha i w piątek idę na usg genetyczne, u mnie w mieście jeden lekarz robi, opinie niby ma dobre, zobaczymy
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
tez widze na tym tescie cien [emoji1]Annaa a tam ie widac przypadkiem cienia?
ja bym test powtorzyla, bo chyba od tego z foto troche czasu minelo?
Życiowa Kochana ja to już bym styczeń chciała hahaha ;p )
ja tez, najlepiej koncowke stycznia[emoji1]
witam nowe staraczki, kciuki za upragnione 2 kreski!