reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja nie wiem co z pepkiem bede robila :D chyva nic szzegolnego. Od czasu do czasu octenisept.... Wlasnie dlatego chcialam isc znowu do szkoly rodzenia, tam duzo takich wskazowek polizne dawaly, a teraz to ja nic nie pamietam :-)

Adrianka [emoji173] 31 tc

reklama
Chyba zapomnialam napisac, ze wczoraj bylam u jakiegos gina z infekcja i przepisal mi pimafucin i globulki i krem, takze zaczynam kuracje :D

Annaa2211 - witaj!. Ja tez widze cien! Nie zalamuj sie , glowa do gory, powtorz test i zobacz dwie kreski , tego Ci zycze! Chodzisz gdzies na stale do lekarza? Masz jakis problem w plodnoscia? Dzieci jakk wyczytalam juz masz ;)
Witaj i zostan z nami! Na staraczek jest garstka juz, ale bedzie nawet mnie osoboscie fajjnie jak ktos jeeszcze bedzie sie staral :)

Mantiq - rowniez witaj. Jak rozuniem nie staracie sie bardzo, ale chcecie dziecko? Zatem tego Wam zycze. Powtoorz test, ale kochana mialas okres, test negatywny - wszysyko jest mozliwe, ze ciaza, ale prosze powtorz test, upewnij sie i jesli chcecie dzidziulka to nie przegap kolejnych plodnych i dzialajcie!

Magnolia , witaj staraczko! Powiedz cos o sobie wiecej, masz juz synka jak czytam, bez problemu zaszlas ww ciaze? Ile masz lat? Jak dlugo staracoe sie teraz o coreczke?

Kulcia, nie nadrabiaj, to zrozumiale , ciesz sie zyciem i Igim przy Twoim boku [emoji173]

KasiiMarysiu, trzymam kciuki za doobre wyniki, i za Ciebie Violciu;*

India, bardzo rozjmiemm Twoje wzruszenie kremikiem! Ja mam troche inny level , bez hormonow ciazowych ;D Dzis sie wzruszylam przy pampersach w Tesco. Glaskalam paczke pampersow i chcialam moc je kupic. Jestem pierdolnieta ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz straciłam nadzieje.nigdy nie miałam problemu z płodnościa.mam 2 wspaniałych dzieci.corcie i synka.z nimi zaszłam można powiedzieć od razu a teraz się męczyć od 6 mies. Lekarz powiedział by czekać :/ robiłam 10 popołudniu i biel wizira. Zatestuje rano ale sama nie wiem czy jest sens

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Annaa 6miesiecy a ty juz się męczysz? !?! Kochana!
Musisz wyluzować. .. im głębiej w las tym trudniej.
Ja zaszłam po 18miesiacach... półtora roku, a z córką wpadłam o!
Dziewczyny się starają czasami latam i nie tracą nadziei, tobie też się uda! Zobaczysz :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Annaa 6miesiecy a ty juz się męczysz? !?! Kochana!
Musisz wyluzować. .. im głębiej w las tym trudniej.
Ja zaszłam po 18miesiacach... półtora roku, a z córką wpadłam o!
Dziewczyny się starają czasami latam i nie tracą nadziei, tobie też się uda! Zobaczysz :*

Domyślam się :) ale dla mnie to jest szok.tym bardziej ze z dzieciakami udało się za pierwszym podejściem.cykle mam ładne.owu prawdopodobnie występuje 14-15 dzień.temp ładna a tu nadal nic.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ej w ogóle czytam wątek październikowy i trochę się zaczęłam martwić tym ze mały tak mało waży. .. dziewczyny piszą ze ich dzieciaki powyżej 1500 juz mają a mój taki drobinek :(

29 i 3dni i miał 1200 niecałe. .. lekarz mówił ze mieści się w normie i ze przepływy dobre łożysko też wiec niczego mu nie brakuje... i nie wiem...

reklama
Moze po prostu taki drobniutki albo tak zostal zmierzony. Skoro lekarz mowi, ze w normie to nie masz czym sie przejmowac, ciesz sie, ze drobny to szybciej wyjdzie ;-)
Moja w 29+4 wazyla 1370g

Do góry