Annaa2211 - witaj!. Ja tez widze cien! Nie zalamuj sie , glowa do gory, powtorz test i zobacz dwie kreski , tego Ci zycze! Chodzisz gdzies na stale do lekarza? Masz jakis problem w plodnoscia? Dzieci jakk wyczytalam juz masz
Witaj i zostan z nami! Na staraczek jest garstka juz, ale bedzie nawet mnie osoboscie fajjnie jak ktos jeeszcze bedzie sie staral
Mantiq - rowniez witaj. Jak rozuniem nie staracie sie bardzo, ale chcecie dziecko? Zatem tego Wam zycze. Powtoorz test, ale kochana mialas okres, test negatywny - wszysyko jest mozliwe, ze ciaza, ale prosze powtorz test, upewnij sie i jesli chcecie dzidziulka to nie przegap kolejnych plodnych i dzialajcie!
Magnolia , witaj staraczko! Powiedz cos o sobie wiecej, masz juz synka jak czytam, bez problemu zaszlas ww ciaze? Ile masz lat? Jak dlugo staracoe sie teraz o coreczke?
Kulcia, nie nadrabiaj, to zrozumiale , ciesz sie zyciem i Igim przy Twoim boku [emoji173]
KasiiMarysiu, trzymam kciuki za doobre wyniki, i za Ciebie Violciu;*
India, bardzo rozjmiemm Twoje wzruszenie kremikiem! Ja mam troche inny level , bez hormonow ciazowych ;D Dzis sie wzruszylam przy pampersach w Tesco. Glaskalam paczke pampersow i chcialam moc je kupic. Jestem pierdolnieta ;D
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom