reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja nie wiem co z pepkiem bede robila :D chyva nic szzegolnego. Od czasu do czasu octenisept.... Wlasnie dlatego chcialam isc znowu do szkoly rodzenia, tam duzo takich wskazowek polizne dawaly, a teraz to ja nic nie pamietam :-)

Adrianka [emoji173] 31 tc

reklama
Chyba zapomnialam napisac, ze wczoraj bylam u jakiegos gina z infekcja i przepisal mi pimafucin i globulki i krem, takze zaczynam kuracje :D

Annaa2211 - witaj!. Ja tez widze cien! Nie zalamuj sie , glowa do gory, powtorz test i zobacz dwie kreski , tego Ci zycze! Chodzisz gdzies na stale do lekarza? Masz jakis problem w plodnoscia? Dzieci jakk wyczytalam juz masz ;)
Witaj i zostan z nami! Na staraczek jest garstka juz, ale bedzie nawet mnie osoboscie fajjnie jak ktos jeeszcze bedzie sie staral :)

Mantiq - rowniez witaj. Jak rozuniem nie staracie sie bardzo, ale chcecie dziecko? Zatem tego Wam zycze. Powtoorz test, ale kochana mialas okres, test negatywny - wszysyko jest mozliwe, ze ciaza, ale prosze powtorz test, upewnij sie i jesli chcecie dzidziulka to nie przegap kolejnych plodnych i dzialajcie!

Magnolia , witaj staraczko! Powiedz cos o sobie wiecej, masz juz synka jak czytam, bez problemu zaszlas ww ciaze? Ile masz lat? Jak dlugo staracoe sie teraz o coreczke?

Kulcia, nie nadrabiaj, to zrozumiale , ciesz sie zyciem i Igim przy Twoim boku [emoji173]

KasiiMarysiu, trzymam kciuki za doobre wyniki, i za Ciebie Violciu;*

India, bardzo rozjmiemm Twoje wzruszenie kremikiem! Ja mam troche inny level , bez hormonow ciazowych ;D Dzis sie wzruszylam przy pampersach w Tesco. Glaskalam paczke pampersow i chcialam moc je kupic. Jestem pierdolnieta ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz straciłam nadzieje.nigdy nie miałam problemu z płodnościa.mam 2 wspaniałych dzieci.corcie i synka.z nimi zaszłam można powiedzieć od razu a teraz się męczyć od 6 mies. Lekarz powiedział by czekać :/ robiłam 10 popołudniu i biel wizira. Zatestuje rano ale sama nie wiem czy jest sens

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Annaa 6miesiecy a ty juz się męczysz? !?! Kochana!
Musisz wyluzować. .. im głębiej w las tym trudniej.
Ja zaszłam po 18miesiacach... półtora roku, a z córką wpadłam o!
Dziewczyny się starają czasami latam i nie tracą nadziei, tobie też się uda! Zobaczysz :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Annaa 6miesiecy a ty juz się męczysz? !?! Kochana!
Musisz wyluzować. .. im głębiej w las tym trudniej.
Ja zaszłam po 18miesiacach... półtora roku, a z córką wpadłam o!
Dziewczyny się starają czasami latam i nie tracą nadziei, tobie też się uda! Zobaczysz :*

Domyślam się :) ale dla mnie to jest szok.tym bardziej ze z dzieciakami udało się za pierwszym podejściem.cykle mam ładne.owu prawdopodobnie występuje 14-15 dzień.temp ładna a tu nadal nic.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ej w ogóle czytam wątek październikowy i trochę się zaczęłam martwić tym ze mały tak mało waży. .. dziewczyny piszą ze ich dzieciaki powyżej 1500 juz mają a mój taki drobinek :(

29 i 3dni i miał 1200 niecałe. .. lekarz mówił ze mieści się w normie i ze przepływy dobre łożysko też wiec niczego mu nie brakuje... i nie wiem...

reklama
Moze po prostu taki drobniutki albo tak zostal zmierzony. Skoro lekarz mowi, ze w normie to nie masz czym sie przejmowac, ciesz sie, ze drobny to szybciej wyjdzie ;-)
Moja w 29+4 wazyla 1370g

Do góry