reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa następne w "kolejce na porodówkę" są
OlaMagda 03.09
KasiaMarysia 12.09
Nadziejka 12.09 :)
Później jak znajdę czas to ogarnę tabelkę i wrzucę ;D

reklama
Ooo Kasia z Nadziejka ten sam termin mają hi hi
Ja juz się nie mogę doczekać tak szczerze :)
Juz bym chciała koniec sierpnia :D

Zresztą nie mam co narzekać bo czas jakoś szybko ucieka :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa Kochana ja to już bym styczeń chciała hahaha ;p albo chociaż już koniec października ;p
Po ślubie planuję jakieś pierwsze zakupy robić dla Dzidziulka ;)

hej dziewczyny, jestem tu nowa, chciałabym z Wami przeżywać czas w celu ubiegania się o fasolkę. Jestem mamą 5 letniego synka, marzę o drugim dziecku. Bardzo chciałabym by była to dziewczynka. Jeśli będzie chłopak to też będę szczęśliwa, bo wiadomo że najważniejsze liczy się zdrowe dziecko. To jest mój pierwszy cykl starań. W czerwcu usnęłam wkładke mirena. Miesiączke miałam od razu i potem po 30 dniach. Dodam że cały okres gdy miałam wkładke miałam miesiączke regularnie co 28-29dni. Obecnie jestem w 17dc, nie mierze tempki tylko robie testy owulacyjne. Najbardziej test mi wyszedł w piątek wieczorem i w sobote rano. Nie były to kreski identyczne, ale zbliżone. 21 sierpnia jeśli nie pojawi się @ to zrobie teścik choc w
Życiowa Kochana ja to już bym styczeń chciała hahaha ;p albo chociaż już koniec października ;p
Po ślubie planuję jakieś pierwsze zakupy robić dla Dzidziulka ;)

1470744292726.jpg
przed upieczeniem

Załączniki

• 1470744292726.jpg
    1470744292726.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 172
reklama
Do góry