reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Ooo Kasia z Nadziejka ten sam termin mają hi hi
Ja juz się nie mogę doczekać tak szczerze
Juz bym chciała koniec sierpnia
Zresztą nie mam co narzekać bo czas jakoś szybko ucieka
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz się nie mogę doczekać tak szczerze
Juz bym chciała koniec sierpnia
Zresztą nie mam co narzekać bo czas jakoś szybko ucieka
Życiowa
Nuska ja po ślubie to mam nadzieje ze zdążę z urzędowymi sprawami załatwić wszystko przed porodem[emoji14]
hej dziewczyny, jestem tu nowa, chciałabym z Wami przeżywać czas w celu ubiegania się o fasolkę. Jestem mamą 5 letniego synka, marzę o drugim dziecku. Bardzo chciałabym by była to dziewczynka. Jeśli będzie chłopak to też będę szczęśliwa, bo wiadomo że najważniejsze liczy się zdrowe dziecko. To jest mój pierwszy cykl starań. W czerwcu usnęłam wkładke mirena. Miesiączke miałam od razu i potem po 30 dniach. Dodam że cały okres gdy miałam wkładke miałam miesiączke regularnie co 28-29dni. Obecnie jestem w 17dc, nie mierze tempki tylko robie testy owulacyjne. Najbardziej test mi wyszedł w piątek wieczorem i w sobote rano. Nie były to kreski identyczne, ale zbliżone. 21 sierpnia jeśli nie pojawi się @ to zrobie teścik choc w
Życiowa Kochana ja to już bym styczeń chciała hahaha ;p albo chociaż już koniec października ;p
Po ślubie planuję jakieś pierwsze zakupy robić dla Dzidziulka
Życiowa
Nuśka dowiem się 12 września ile czasu będziemy mieć na to wszystko ale martwię się ze nie zdążę bo na sam dowód trzeba 2tyg co najmniej czekać chyba...
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
India9
Na innym forum dziewczyna polecała krem w sztyfcie mustella, on jest niby do ust, ale można smarować strategiczne miejsca jak czoło, policzki, nosekCo to ten krem w sztyfcie??
Adrianka [emoji173] 31 tc
reklama