reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Annaa a tam ie widac przypadkiem cienia?
Najpierw był gruby cien. a pozniej zrobił sie ciemniejszy cien grubosci wlosa.
u mnie beta jest kosmicznie droga.powariowali z tymi cenami.
a nja juz sama nie wiem co mam myslec.wkurza mnie to wszystko i plakac mi sie chce :( kupie moze dzisiaj test o czułości 10 i rano zrobie o ile temp mi podskoczy

@ powinna byc 10-11.08
wykres wskazuje ze owulacja przesunela mi sie z 14 na 15 dc. a dzisiaj 13dzien od spadku temp

Boje sie ,że cos jet nie tak..no ile mozna. jak nie biochemiczne to jakies slabizny a pozniej @ przychodzi opozniona. ogarne dzieci i polece kupic ..zobaczymy.
jestem wsciekla.nigdy nie mialam problemow z plodnoscią a teraz organizm plata mi figle

Moze jak wyjdzie pozytyw to powinnas isc do hina aby dal leki na podtrzymanie?
Ja tak zrobilam poniewaz pierwsza ciaze poronilam i gin kazal przyjsc jak wyjdzie test pozytywny

Ja zamawialam.podklady poporodowe, podklady na lozko, sol fizj., alantan, wkladki laktacyjne, pieluszki rozm.1, kosmetyki hipp, krem do buzi w sztyfcie, gaziki, bepanthen, termometr do wanienki i fride ( stwierdzilam, ze katarek kupie pozniej, bo jednak strach o sluzowke takiego malucha)

Jeszcze oslonki na piersi mi sie przypomnialy

Adrianka [emoji173] 31 tc

Co to ten krem w sztyfcie??

reklama
Annaa faktycznie trzeba powtórzyć test. A twój lekarz zajmuje się monitoringiem cyklu? Bo nie każdy ma taką specjalizację no i większość uważa że do roku starań nie powinno się ingerować w naturę.

Cześć dziewczynki :)
My dzisiaj poszalelismy ze spaniem haha
Marysia była na godzinkę w nowym przedszkolu i juz chce tam chodzić od rana normalnie :)
Ona uwielbia dzieci i przedszkole :D

U mnie dziś chłodniej i pada ale nie narzekam :)
Ponoć ma nienasycone upałów juz wiec może jakoś uda się normalnie tą końcówkę przeżyć ;)

Terminowo kto jest po Kulci? W tabelce? KasiaMarysia czy Ola? :) teraz to będziemy z tygodnia na tydzień czekać.

I oby w takiej samej częstotliwości pojawiały się drugie kreski na testach u naszych kochanych staraczek :) tych "starych" i nowych oczywiście :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry