reklama
Najpierw był gruby cien. a pozniej zrobił sie ciemniejszy cien grubosci wlosa.Annaa a tam ie widac przypadkiem cienia?
u mnie beta jest kosmicznie droga.powariowali z tymi cenami.
a nja juz sama nie wiem co mam myslec.wkurza mnie to wszystko i plakac mi sie chce kupie moze dzisiaj test o czułości 10 i rano zrobie o ile temp mi podskoczy
@ powinna byc 10-11.08
wykres wskazuje ze owulacja przesunela mi sie z 14 na 15 dc. a dzisiaj 13dzien od spadku temp
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Witajcie staraczki
Co do testu widze 1 kreske tylko
[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]
Co do testu widze 1 kreske tylko
[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]
Boje sie ,że cos jet nie tak..no ile mozna. jak nie biochemiczne to jakies slabizny a pozniej @ przychodzi opozniona. ogarne dzieci i polece kupic ..zobaczymy.
jestem wsciekla.nigdy nie mialam problemow z plodnoscią a teraz organizm plata mi figle
jestem wsciekla.nigdy nie mialam problemow z plodnoscią a teraz organizm plata mi figle
viola150
Ja zamawialam.podklady poporodowe, podklady na lozko, sol fizj., alantan, wkladki laktacyjne, pieluszki rozm.1, kosmetyki hipp, krem do buzi w sztyfcie, gaziki, bepanthen, termometr do wanienki i fride ( stwierdzilam, ze katarek kupie pozniej, bo jednak strach o sluzowke takiego malucha)
Jeszcze oslonki na piersi mi sie przypomnialy
Adrianka [emoji173] 31 tc
Co to ten krem w sztyfcie??
reklama
Życiowa
Annaa faktycznie trzeba powtórzyć test. A twój lekarz zajmuje się monitoringiem cyklu? Bo nie każdy ma taką specjalizację no i większość uważa że do roku starań nie powinno się ingerować w naturę.
Cześć dziewczynki
My dzisiaj poszalelismy ze spaniem haha
Marysia była na godzinkę w nowym przedszkolu i juz chce tam chodzić od rana normalnie
Ona uwielbia dzieci i przedszkole
U mnie dziś chłodniej i pada ale nie narzekam
Ponoć ma nienasycone upałów juz wiec może jakoś uda się normalnie tą końcówkę przeżyć
Terminowo kto jest po Kulci? W tabelce? KasiaMarysia czy Ola? teraz to będziemy z tygodnia na tydzień czekać.
I oby w takiej samej częstotliwości pojawiały się drugie kreski na testach u naszych kochanych staraczek tych "starych" i nowych oczywiście
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczynki
My dzisiaj poszalelismy ze spaniem haha
Marysia była na godzinkę w nowym przedszkolu i juz chce tam chodzić od rana normalnie
Ona uwielbia dzieci i przedszkole
U mnie dziś chłodniej i pada ale nie narzekam
Ponoć ma nienasycone upałów juz wiec może jakoś uda się normalnie tą końcówkę przeżyć
Terminowo kto jest po Kulci? W tabelce? KasiaMarysia czy Ola? teraz to będziemy z tygodnia na tydzień czekać.
I oby w takiej samej częstotliwości pojawiały się drugie kreski na testach u naszych kochanych staraczek tych "starych" i nowych oczywiście
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom