reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Sa specjalne farby, np. Colorit pastelowe

Adrianka [emoji173] 31 tc
Chociaz nie jestem na 100% przekonana, ze sie nadaje i jest bezpieczna. Ja nie mam takiego problemu, bo pojade do castoramy i pewnie mi sprzedawcy cos wynajda. Nie wiem jak u Ciebie Marysiu z dostepnoscia

India wiem ale chcialam taki "drewniany" kolor olche a takich nie ma.

Życiowa ti super ze imprezka udana. Lez ,moze menzu Ci kawe poda .

Kulcia pewnie spi

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Mężu to się nie nadaje do życia[emoji14]
Zrobiłam śniadanko dla wszystkich i kawę i wróciłam do łóżka jeść hihi
No i tabletki mojemu przynioslam bo zdycha[emoji14]Marysia jeszcze śpi także jest spokój haha
Dzisiaj mój ma mieć sparing ale nie widzę go jakoś na boisku[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia , są takie bejce specjalne , jest napisane że można łóżeczko. Ja szukałam zanim kupiłam bo miałam zwykle.

Tak chodziło mi o płukanie[emoji14]

Nie to nie dziś. Brzuch mam wysoko i czop siedzi w środku. Nie czuje się jak do porodu. To nie są skurcze tylko ucisk. Wczoraj się schylalam chwile , niby z przerwami ale jednak.

Super , że impreza udana Życiowa :) zostawilas mi coś? :D

Ja nie spie , mąż się myje. Później jedziemy po brata mojego żeby mi psa ogarnial jak będziemy w szpitalu. No i ogóle miejscówki, wezmę prysznic i jadę na (ś)cięcie :)

Mam nadzieje ze dzieczyna z którą ostatnio leżałam jeszcze jest[emoji14]

Musze brać głębokie oddechy jak chce w ogóle miec dostęp do tlenu bi ze stresu się podduszam [emoji16]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Bejce i lakiery musza byc jakies wlasnie.
Ja jeszcze nie wiem jaki kolor nawet chce.

Kulka, czop nie musi odejsc przed porodem.
Jej, ale ten czas zlecial :-)

reklama
Do góry