reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja nie płeć ze dwa razy. Piore normalnie. :) Dziewczyny jestem wypluta. Nie wiem czy to Ignaś czy co ale nie mogę się wprost ruszyć. Tak mnie bolą plecy. Jak mnie mąż położył tak się obudziłam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze zrozumialam? Nie pluczesz 2 razy?
Ja nie myslalam o dodatkowym plukaniu ale wczoraj kupilam plyny i bede prala jak nasze pranie ogarniemy

Adrianka [emoji173] 31 tc

Kulcia!!!!
to juz jutro!!!!!
ogromne kciukasy!

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ja przy Filipie pierwsze pranie plukalam dwa razy. Potem juz po razie.

Kuleczka byle do jutra :) :) :) :)

Jeny dziewczyny wy tu prania itp a ja nawet ciuszków jeszcze nie mam poszykowanych ani nic. Mam zamiar w tym tygodniu poprzebierac ciuchy po Filipie i dopiero wtedy popatrzę co mi brakuje. Jakos nie mogę się wziąć za te przygotowania :)

Ja wczoraj zrobilam zamowienie w gemini, ale i tak nie wszystko. Jeszcze po wyplacie w sierpniu bede robila zamowienie i zostana do kupienia tylko lezaczek, karuzelka i moze cos tam jeszcze wymysle[emoji14]
Musze lozeczko od kolegi odzyskac, chcialam je pomalowac i wywietrzyc trzeba bedzie.... A poza tym przyda mi sie, bo brakuje mi miejsca na te wszystkie rzeczy z apteki- tak to pieluchy schowam pod

Adrianka [emoji173] 31 tc

reklama
Cześć laski :)
Ja jeszcze nadaje z łóżka hehe impreza się udała bardzo :)
Mały juz kolo 23 dawał tak czadu ze cały brzuch mi skakał wiec przed 24 byłam w domku żeby się nie nadwyrezac. Najadlam się mega :D

Teraz musze wygrzebac się spod kołderki i napić kawusi :)
Ogólnie to mój wrócił później trochę bo sprzatal jeszcze no i musieliśmy jeszcze ze dwie godziny pogadać po jego powrocie wiec średnio się wyspalam :D

Kulcia juz jutro hihi :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry