reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja nie płeć ze dwa razy. Piore normalnie. :) Dziewczyny jestem wypluta. Nie wiem czy to Ignaś czy co ale nie mogę się wprost ruszyć. Tak mnie bolą plecy. Jak mnie mąż położył tak się obudziłam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze zrozumialam? Nie pluczesz 2 razy?
Ja nie myslalam o dodatkowym plukaniu ale wczoraj kupilam plyny i bede prala jak nasze pranie ogarniemy

Adrianka [emoji173] 31 tc

Kulcia!!!!
to juz jutro!!!!!
ogromne kciukasy!

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ja przy Filipie pierwsze pranie plukalam dwa razy. Potem juz po razie.

Kuleczka byle do jutra :) :) :) :)

Jeny dziewczyny wy tu prania itp a ja nawet ciuszków jeszcze nie mam poszykowanych ani nic. Mam zamiar w tym tygodniu poprzebierac ciuchy po Filipie i dopiero wtedy popatrzę co mi brakuje. Jakos nie mogę się wziąć za te przygotowania :)

Ja wczoraj zrobilam zamowienie w gemini, ale i tak nie wszystko. Jeszcze po wyplacie w sierpniu bede robila zamowienie i zostana do kupienia tylko lezaczek, karuzelka i moze cos tam jeszcze wymysle[emoji14]
Musze lozeczko od kolegi odzyskac, chcialam je pomalowac i wywietrzyc trzeba bedzie.... A poza tym przyda mi sie, bo brakuje mi miejsca na te wszystkie rzeczy z apteki- tak to pieluchy schowam pod

Adrianka [emoji173] 31 tc

reklama
Cześć laski :)
Ja jeszcze nadaje z łóżka hehe impreza się udała bardzo :)
Mały juz kolo 23 dawał tak czadu ze cały brzuch mi skakał wiec przed 24 byłam w domku żeby się nie nadwyrezac. Najadlam się mega :D

Teraz musze wygrzebac się spod kołderki i napić kawusi :)
Ogólnie to mój wrócił później trochę bo sprzatal jeszcze no i musieliśmy jeszcze ze dwie godziny pogadać po jego powrocie wiec średnio się wyspalam :D

Kulcia juz jutro hihi :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry