reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka ;)
Ale u nas dzisiaj cisza ;p
Posprzątałam całe mieszkanko, z przerwami oczywiście i cały dzień mi się zeszło hehe ;)
Ale dzięki temu teraz mogę się lenić. Mój ma dzisiaj wychodne, więc czas tylko dla siebie mam ;)

Dziewczyny jak długo spałyście, leżałyście na brzuchu? ;p
Ściskam Was ;*

reklama
Nuskaaa do ok 20 tyg sie nawet zdazalo.:)

Kulcia to super:) pokaz dresik i koszule:)
Ja poki co mam jeden podklad ale jutro kupie dla Magdy to siebie spakuje ze dwa.

India wiem co czujesz kochana, kurde ja tez mialam tydzien to myslalam ze sobie pipke wydrape:/
Dzis lecha free pilam limonka z mieta feee

Życiowa to sto lat dla niego:) objedz sie ile mozesz:):)

Zaczelam pakowac torbe. Tzn walizke ale nie wiem czy nie za duza.

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Mala mi o tu wystawia stope i boli jak cholewka
1470511317227.jpg

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1470511317227.jpg
    1470511317227.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 160
Wypralam. Jak wyschnie to zrobię fotę przed spakowaniem. Apropo . Ja mam gigantyczna torbę dla mnie i smoka i dodatkowo mała dla męża ( i tak mu tam dopakowalam swoje :D )

Jesteśmy gotowi. Zjedliśmy pyszności, posprzatalismy i będziemy teraz spędzać czas razem. Ostatnie dni we dwoje :) chociaż trochę w trójkę juz :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu, potwierdzam - lech z limonka jest feeee.
Juz lepiej zwyklego bezalkoholowego kupic.
Juz mi troche zelzala zaraza, kest lepiej, kuruje sie lactovaginalem i clotrimazolem w kremie.
A walizka... Na pewno nie jest za duza...
Laski, wzielyscie reczniki papierowe??? Przydaja sie do osuszania miejsc intymnych zamiast recznika - polozne w szkole rodzenia tak radzily i potwierdzam, ze to lepsze rozwiazanie, w sumie to Kulce nie potrzebne sa

Rany Julek, Kulka jutro jedzie po synka :D

Adrianka [emoji173] 31 tc

reklama
Do góry