reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny chciałabym się was poradzić. Zaczęliśmy się starać z facetem o dzidzie, to nasz 1 raz więc w sumie jesteśmy zieloni. Ostatnia miesiączka była 22lipca . Okres mam zawsze 23-25 dzień miesiąca więc według wyliczeń owulację powinnam mieć koło 6 sierpnia, mamy już 7 sierpnia a ja mam tylko śluz biały gęsty dopiero jak "pogrzebe" w pochwie to go poczuje ..bo ogólnie nie czuję nawilżenia.nie wiem czy to możliwe że owulacja jest jeszcze przede mną ? A może już za mną?? Nie stosowalam metody mierzenia temperatury ale dziś a ciekawości zmierzyłam w pochwie i mam 37,2* .. ktoś coś poradzi, doradzi?
Witaj, nie wiem czy miałaś owulację czy dopiero będziesz miała. Niektóre kobiety nie mają objawów owulacji i najlepszą metodą jest prowadzenie kalendarzyka i obserwacji chyba ( z tym, że musiałabyś prowadzić go kilka dobrych miesięcy, żeby dobrze poznać swoje cykle).
Ja Ci mogę doradzić testy owulacyjne, albo seks co drugi dzień nie patrząc na to kiedy będzie owulacja.
Samym śluzem bym się nie sugerowała :-)

reklama
Hejka Laski ;)
Ale mi ta niedziela uciekła, nawet nie wiem kiedy ;p
Zaraz jakąś książkę wezmę do czytania i wieczór też zleci, a jutro jadę zamówić sukienkę i zdjąć wymiary do uszycia ;) jednak się zdecydowałam ;D

Kulcia i jak tam w szpitalu? Już się nie mogę doczekać aż pokażesz Ignasia babyboomowym ciociom! :D

Maargaretkaa nie doradzę Ci, bo ja zaszłam w ciążę przy pomocy stymulacji cyklu i monitoringu owulacji.
Jeżeli chodzi o temperaturę, to musiałabyś ją mierzyć np cały jeden cykl codziennie rano, przed wstaniem (o tej samej porze) z łóżka żeby można było coś o temperaturze powiedzieć. Najlepiej właśnie albo testy owu albo staranki co dwa dni jak mówi India ;)

Ja juz leżę , sama na sali mąż właśnie poszedł. Byłam badana kilka razy , musiałam wypełniać papiery i inne takie rzeczy, rozmowa z anestezjologiem itp. Stres ogromny.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kucia kochana :*
Anestezjolog ci krok po kroku wytłumaczył wszystko?

Spokojnie kochana jutro już utulisz małego :)
Lepiej tak niż by miało wyjść cc po kilku godzinach porodu sn. .. serio wiem co mówię :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Około 9 będą ciąć.

Wszystko mi wytlumaczyla i możliwe , że mam tachykardie. O czym w ogóle nie wiedziałam. No ale cóż. Po połogu do kardiologa idę. :)

Życiowa no wiem , że tak lepiej. Ale strachu nie pokonam ;) jeszcze w ogóle mój mąż wyszedł o się z nim zobaczę kolo 11 jutro dopiero!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc moje dziewuszki :-) brakuje mi was .... U mnie dalej nie ma neta :-(
Nie obstawiam mnie tu Kasia Marysia :-D nie chce urodzić przed 20 sierpnia ... Narazie objawów brak :) spuchnięte mam nogi i dość tych remontów , i upału jest codziennie 35• masakra jakaś . Sprzątałam ogród , dziś byli teście i szwagierki , mąż kończy pokoje i tyle , jutro mam wizytę z położna badanie i taki kurs o karmieniu ...
Wysyłam wam pare zdjeć ... Buziaczki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
1470599943-e1ot3u.jpeg
1470599996-arbjtd.jpeg
1470600043-jrodc4.jpeg
1470600072-kgyddd.jpeg
1470600172-t5khmo.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 35tc

reklama
Kulcia a jak że szczepieniem? Jak nie chcesz na forum to na priv mi napisz albo na fb. Po cięciu szybko ci minie ten czas do zobaczenia z mężem. .. serio mi w dziwnym polsnie minął cały dzień i cala noc jak znieczulenie puszczalo a jeszcze ciągle byłam pod kroplowka prseciwbolowa i dawali mi zastrzyki w ramię przeciwbólowe. .. szczerze to musiałam być nieźle nacpana tym wszystkim i się zastanawiam czy to zawsze tak jest czy to w akurat takim nagłym przypadku i po spadku ciśnienia u mnie tak było...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry