reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zyciowa, stoo lat dla Ciastka!

Mnie az dreszcze przechodza jak pomysle, ze Kulcia rodzi. Cos cudownego! Igi bedzie po drugiej stronie brzucha!
Pierwsza Kulcia, a potem poleci - Kasia, Ola, India.. Uhhh...! [emoji173]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka napij się warki 0% zjedz coś dobrego :) wyluzuj wychilloutuj będzie git zobaczysz :)

Ja juz te bym chciała miec donoszonego Tymka i wiedzieć że tego i tego dnia będzie z nami ;)
Ale jeszcze nam brakuje trochę :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja prawie nie żyje ze strachu!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wyluzuj kochana ;) uśmiechnij się

Zyciowa, stoo lat dla Ciastka!

Mnie az dreszcze przechodza jak pomysle, ze Kulcia rodzi. Cos cudownego! Igi bedzie po drugiej stronie brzucha!
Pierwsza Kulcia, a potem poleci - Kasia, Ola, India.. Uhhh...! [emoji173]

Będzie się działo :D:D Ola pierwsza, bo ma CC a Magdzi się nie spieszy wyjść :zawstydzona/y:, słuchamy muzyki a ta kica jak szalona :D

Życiowa zajechany ?? :)

KasiaMarysia on nie pije alkoholu chyba ze właśnie jest taka konkretna okazja wiec kacyk go meczy hahaha ale znając jego to niedługo wstanie weźmie prysznic i pojedzie kopać piłkę[emoji14]Chyba wezmę Marysie i się zabiorę na wiocha z nimi :) może jakiś las w okolicy wyhacze bo mnie ciągnie na spacer i grzyby[emoji14]
Ogólnie mam mega dużo energii jak Misiak ma urlop :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Alez ja jestem glupia. Poryczalam sie na "jak urodzic i nie zwariowac". Jak bobr rycze..
Ide zjesc szarlotke. Tyle radosci z tego zycia chociaz..!

Dziewczyny chciałabym się was poradzić. Zaczęliśmy się starać z facetem o dzidzie, to nasz 1 raz więc w sumie jesteśmy zieloni. Ostatnia miesiączka była 22lipca . Okres mam zawsze 23-25 dzień miesiąca więc według wyliczeń owulację powinnam mieć koło 6 sierpnia, mamy już 7 sierpnia a ja mam tylko śluz biały gęsty dopiero jak "pogrzebe" w pochwie to go poczuje ..bo ogólnie nie czuję nawilżenia.nie wiem czy to możliwe że owulacja jest jeszcze przede mną ? A może już za mną?? Nie stosowalam metody mierzenia temperatury ale dziś a ciekawości zmierzyłam w pochwie i mam 37,2* .. ktoś coś poradzi, doradzi?

reklama
Do góry