reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania25 super!!!!!!!!!!!! oby się nic w tej kwestii nie zmieniło :)

Zyciowa skąd Ty na to siły bierzesz? Udanej imprezki :*

Marysiu pytałaś co gotowałam, zupkę warzywną, udka, tortille z serkiem i warzywami. Ostatnio mam manię na owoce i warzywa, mąż już zaczyna narzekać, że za dużo warzyw.

Ogólnie to mam w domu przeboje z kotami, jak Zuzia wróciła z operacji to Nikodemowi odwaliło, o 23 takie krzyki w domu były... Krzyczał, buczał,warczał. Może mu się nie podoba Zuzka w tym ślicznym kubraczku pooperacyjnym :D całą noc był zamknięty w transporterze w łazience...

reklama
Kulcia ostatnie tygodnie takie są, puchnąć w tym tyg zaczęłam dopiero. Jeszcze chociaż dwa - trzy tygodnie, bo wykończe sie. Ruchy bolesne, nie patrzy pcha nogi na żebra.
Z chęcią bym się zamieniła z Tobą:D co Ty na to?

Życiowa może aż takich upałów nie będzie:) a tort dla kogo ? chyba mi umknęło.

Wiki, kotecek chyba nie jest zadowolony że jego kociczka jest już bezpłodna.

Anna gratki!!:D wyczucie;)

India a jak Ty się czujesz?

KasiaMarysia dla mojego Misiaka dużego :) 30lat kończy hehe

Pojechali zawieść jedzenie i zaraz przyjadą po mnie i Marysie :)

Posiedzimy sobie porozpalamy grille a o 17 przyjdą goście :) później małą się odstawi do domu do babci :) wiec i ja będę psychicznie odpoczywać[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Marysia, ja wczoraj nie zylam i jeszcze ta infekcja intymna dala mi w kosc, myslalam, ze zwariuje tak mnie wszystko pieklo, swedzialo i opuchlo... Dzisiaj juz lepiej i temp lepsza, bo tylko jakoes 18-20st.
Wczoraj Wam pisalam o bezalkoholowych winach, a dzisiaj Wam powiem, ze znalazlam piwo bez alkoholu 0%, bavaria

Adrianka [emoji173] 31 tc

Piłam bavarie, dobre piwko.

Kasia w życiu! Już jestem gotowa mimo stresu. Dokupila sobie właśnie koszule podkłady i dresik dla Igiego bo nie mogłam się powstrzymać :D na 68 cm od razu .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja znajoma miala termin cc na 25.07 i w nocy 24.07 jak juz byla w szpitalu zaczely sie skurcze[emoji14]

Adrianka [emoji173] 31 tc

Do góry