reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia nic nie poradzisz , tak ciążę przechodzisz ciężko po prostu. Jeszcze kilka tygodni i będzie po wszystkim. Będzie Madzia i wszystko wróci do normy ( ta jasne[emoji14])

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka mniej litość. ... jak to upały mają być i gorąco? Chcesz mnie wykończyć? [emoji14]Helllo ja jeszcze będę rosła i tyla i się męczyła[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

witam sie po wizycie :-)
wszystkie wyniki w normie, maluch rozwiniety prawidliwo, pokazal nawet co ma miedzy nozkami, ale nie wiem, czy sie chwalic, bo to jednak wczesnie, i dr powiedzial ze na 100% powie za miesiac

8599e6ydh9ss8jgy.png

Anna no to super ! Jak chciałaś ;)
Gratuluję i oczywiście wspaniale, że zdrowe :)

My wzięliśmy prysznic i będziemy jechać na zakupy. Musze sobie koszule dokupić jedną tak doszłam do wniosku.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ania25 super!!!!!!!!!!!! oby się nic w tej kwestii nie zmieniło :)

Zyciowa skąd Ty na to siły bierzesz? Udanej imprezki :*

Marysiu pytałaś co gotowałam, zupkę warzywną, udka, tortille z serkiem i warzywami. Ostatnio mam manię na owoce i warzywa, mąż już zaczyna narzekać, że za dużo warzyw.

Ogólnie to mam w domu przeboje z kotami, jak Zuzia wróciła z operacji to Nikodemowi odwaliło, o 23 takie krzyki w domu były... Krzyczał, buczał,warczał. Może mu się nie podoba Zuzka w tym ślicznym kubraczku pooperacyjnym :D całą noc był zamknięty w transporterze w łazience...

Do góry