reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A tak swoją drogą ciekawe czy się ta waga potwierdzi po porodzie czy jednak jest zawyzona przez ten margines błędu. .. niby do pół kilo nawet może być. .. ale to i tak wychodzi 4kg Ignasia[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia tak mysle ze waga moze byc+/- 0,5kg. Nadrobil bardzo Twoj Igi:)

Nadziejka dobrze ze nie pojechalas na ip. Ja tam juz tylko do porodu pojade.

India kurcze to mi w szpitalu robili, jutro mam wizyte wiec moze zleci kolejne badanie.
Taki odkurzacz to ze 100 zl kosztuje pewnie prawda?
Na wyprawke jeszcze masz chwile.

MalaMi tylko tyle dostalam,bo to w szpitalu mj robili:/

Dziewczyny puchne masakrycznie, krew z nosa mi dzis poszla, czuje sie jak wrak ale latam po miescie. Tyle rzeczy mi brakuje. Boje sie strasznie ze nie zdaze :(

Viola tak jak India napisala dobrze ze tylko tyle, bo jakby nie daj Panie Boze w glowe sie uderzyl?? Oj az mam ciarki.

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Marysia, nie wiem ile taki odkurzacz, my.kupowalismy ponad 6 lat temu jak sie do swojego mieszkania wprowadzalismy. Pomysl o tej fridzie jeszcze, zreszta zobaczysz sobie, moze gruszka bedzie dla Was ok.
Nie szalej tak Marysia, teraz to juz koncowka i ciezko, wiec uwazaj ma siebie. Ja zamawiam przez internet wszystko, nie lubie biegania po sklepach, zwlaszcza teraz kiedy najmniejszy ruch mnie meczy.... Masakra
My dzisiaj caly dzien na dzialce od rana. Robi sie upal, mam nadzieje ze M. da rade ogarnac to malowanie dzisiaj i bedzie mogl nas wieczorem stad zabrac. Albo sie tu zanudze albo zamecze grajax w pilke z Radkiem...

Adrianka [emoji173] 31 tc

Ja to odkąd mój ma urlop to trzaskam po 10km jak nie więcej[emoji14]Jedyne co mi przeszkadza to ból pępka jak tyle laze. .. póki co nie puchna mi nogi wiec luz ;)
Dobrze ze dla Małego mam wszystko za wczasu gotowe bo teraz inne sprawy na spokojnie możemy załatwić :)
Tez byliśmy wczoraj na działce :) najadlam się pomidorów i wiśni hihi
:) a teraz robie czystki u Marysi w pokoju. .. później zakupy i zwolnienie zaniose i rąk dziś spokojnie raczej. Jutro do urzędu stanu cywilnego omówić szczegóły i poplacic wszystko ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry