reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczyny mam pytanie bo widzę ze wiele z Was czeka juz na maleństwa. Ja bardziej udzielam sie na staraczkach 2017 lub staraniach po utraconej ciąży. Czy myślicie ze beta 71, 12 dni po podaniu pregnylu to ciąża czy raczej działanie leku ? Oczywiście wiem ze musze ja powtórzyć....

kulkaMM w ulotce jest ze do 10 dni po użyciu może mieć wpływ. .
wiec po 12 nie powinien... aczkolwiek bez powtórzenia testu się nie obejdzie ... wiec jedyne co mogę napisać to ze trzymam kciuki i życzę żeby ten wynik to była ciąża :)

cierpliwości tez ci życzę bo czekanie jest najgorsze...

Witajcie dziewczyny.
w nocy standardowo biodra mnie bolą. .. dobrze ze nie mam już skurczy w lydkach chociaż...
pogoda średnia jakas. ..

miłego dnia :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

KulkaMM - ja też będę trzymała kciuki :-) nie mam doswiadczenia z tym lekiem, wiec w ogole sie nie orientuje. Daj znac jaki wynik po kolejnym badaniu bedzie :-)

Zyciowa, a jak Ci sie spi?. My rano o 7 wstajemy, bo nie da sie juz spac. Ja w nocy turlam sie po lozku

Adrianka [emoji307] 28 tc

Ja ciagle jak sie budze to czekam na jakies ruchy dziecka i mnie te mysli tez odciagaja od dalszego snu :-/ ostatnio moj luz gdzies zaginal i zaczynam schizowac, ze cos nie tak....

India no coś ty?!? teraz cie dopadło?
idziesz na to usg 29-32tydzien z pomiarami?
może warto byłoby się wybrać i na łapać luzu troszkę na ostatnie miesiące :)

India no coś ty?!? teraz cie dopadło?
idziesz na to usg 29-32tydzien z pomiarami?
może warto byłoby się wybrać i na łapać luzu troszkę na ostatnie miesiące :)

No wiem, wiem. Sama staram sie tlumaczyc sobie, ze przeciez ok wszystko na pewno :-) jakos tak mnie dopadlo :-)
Usg mam 17.08, tak lekarz mi kazal sie zapisac, w 33 tygodniu

No dokładnie jest ok wszystko i nie ma.innej opcji :)

ja musze jutro zadzwonić do rejestracji na to usg bo niby pierwszy drugi tydzień sierpnia ale babka miała dzwonić i nie zadzwoniła. .. no i 3.08 mam wizytę u swojej bo później idzie na urlop.

reklama
Hej. Kulko ja nie pomogę niestety bo nie znam się kompletnie na tym ale trzymam kciuki :)

India nie swiruj pająka no co Ty :)
Przecie jest ok :*

Ja wstaje jakoś o 6 jem kanapkę i usypiam. Nie mam ostatnio weny na nic.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry