reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale zlecialo :-) Pamietam jak konczylam I trymestr, a Ty juz w takiej zaawansowanej ciazy bylas ;-)

Adrianka [emoji307] 28 tc

reklama
Mi się też wydaje że te 40 tygodni to cała wieczność będzie bo dopiero 7 się zaczyna hehe. Od kiedy mialyscie dziewczyny jakieś objawy bo ja to na razie nie czuję praktycznie nic

Takie pierwsze mdlosci u mnie to chyba tak w 7-8 tygodniu sie zaczely, ale ja nie mialam jakis strasznych tych mdlosci.
Piersi zaczely dawac o sobie znac jeszcze przed testem. Zmeczenie chyba tez dosyc szybko mnie dopadlo i depresyjne samopoczucie....

Kasiu najlepiej nie chcij żadnych dolegliwości ! Ja się martwilam, że nie mam i jak mnie chwycilo to potrafiłam płakać bo tak miałam dość. Także kochana oby było bez.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Piersi mnie bolą strasznie. Nie wiedziałam nawet że mogą aż tak boleć. No i spać bym mogła dzień i noc. Chyba że to też trochę pogoda bo u nas w Krakowie leje bez przerwy od jakiegoś czasu

Piersi mnie bolą strasznie. Nie wiedziałam nawet że mogą aż tak boleć. No i spać bym mogła dzień i noc. Chyba że to też trochę pogoda bo u nas w Krakowie leje bez przerwy od jakiegoś czasu

To się ciesz kobieto ze nic Ci nie dolega a nie jeszcze narzekasz nie musisz miec wszystkich objawow ciążowych : )
Ja od początku zero objawów nie no brzuch mnie bolal jak na okres bo macica i tydzień mdłości i nic do teraz a juz 19 tydzień:)
Czuje się super.
Cycyki ani razu mnie nie zabolaly odkad zaszlam
Nieraz lekko brzuch zaboli i to wszystko.
Kazda kobietka inne jedna ma wszystkie druga nic:p
A ciąża Ci zleci ja pamiętam jak niedawno test robiłam a to juz piąty miesiąc leci

Ostatnia edycja:
Hej
India widzialam Twoja fotkę o ile się nie myle Ty do mnie ze ja chuda a Ty to co:p
Ślicznie wygladasz sam brzuszek tylko rośnie:)
Mi wszyscy co nie wiedzą ze chłopczyk ze synka bede miała bo tak ładnie wyglądam hehe
A mały juz kopie zaczal 16/17 wtedy jak wam pisałam ze czuje takie jakby pęcherzyki powietrza a to ruchy juz były : )
Teraz kopie juz jak szalony od dwoch tyg gdzies dobrze ze to jeszcze leciutko
Piotrek wczoraj położył reke na brzuchu to az mu podskoczyla : )
O wiele spokojniejsza jestem od kiedy kopie:)
Wczoraj byliśmy na spacerze chyba z 3 h nie kopal wiadomo ze śpi ale trochę mi się dluzylo to ale jak wróciłam do domu położyłam się to zaczął się koncert : p
I dzisiaj rano:)
Teraz i tak jeszcze mozna nie czuc każdego ruchu jak ma duzo miejsca no nie?
Piotrek tez mówi żebym nie panikowala bo ma jeszcze miejsca duzo i nie będzie kopał na zawolanie

Ostatnia edycja:
Mnie piersi bolały tylko trochę za to wszystko smierdzialo I to na potęgę. No i rzygalam jak kot. Niestety. Na szczęście ton juz końcówka :D 3 tygodnie i jestem z synkiem ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi to M. powoedzial, ze gdyby nie brzuch to mialabym duze piersi, a tak brzuch odwraca od nich uwage hehe :-) dzieki temu, ze rosnie nie widac tak bardzo tluszczyku na pupie i biodrach, ale nie narzekam, bo to dopiero 7 kg na plusie :D Mam nadzieje, ze maks 5 kg jeszcze dojdzie, zeby mi sie lekko biegalo jak juz wyjde na szlak :-)
Kulka, ja to rano sie zastanawiam czy jeszcze w dwupaku jestes :-) juz nie pamietam jaka date Ci obstawialam, chyba cos ok 8-10.10 :-) mam pamiec zlotej rybki normalnie

No i samo to, ze z Zyciowa na wyscigi bede :-)

Do góry