reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
India9
Takie pierwsze mdlosci u mnie to chyba tak w 7-8 tygodniu sie zaczely, ale ja nie mialam jakis strasznych tych mdlosci.
Piersi zaczely dawac o sobie znac jeszcze przed testem. Zmeczenie chyba tez dosyc szybko mnie dopadlo i depresyjne samopoczucie....
Adrianka [emoji307] 28 tc
Piersi zaczely dawac o sobie znac jeszcze przed testem. Zmeczenie chyba tez dosyc szybko mnie dopadlo i depresyjne samopoczucie....
Mamakulka
Kasiu najlepiej nie chcij żadnych dolegliwości ! Ja się martwilam, że nie mam i jak mnie chwycilo to potrafiłam płakać bo tak miałam dość. Także kochana oby było bez.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Piersi mnie bolą strasznie. Nie wiedziałam nawet że mogą aż tak boleć. No i spać bym mogła dzień i noc. Chyba że to też trochę pogoda bo u nas w Krakowie leje bez przerwy od jakiegoś czasu
To się ciesz kobieto ze nic Ci nie dolega a nie jeszcze narzekasz nie musisz miec wszystkich objawow ciążowych : )
Ja od początku zero objawów nie no brzuch mnie bolal jak na okres bo macica i tydzień mdłości i nic do teraz a juz 19 tydzień
Czuje się super.
Cycyki ani razu mnie nie zabolaly odkad zaszlam
Nieraz lekko brzuch zaboli i to wszystko.
Kazda kobietka inne jedna ma wszystkie druga nic
A ciąża Ci zleci ja pamiętam jak niedawno test robiłam a to juz piąty miesiąc leci
Ostatnia edycja:
Hej
India widzialam Twoja fotkę o ile się nie myle Ty do mnie ze ja chuda a Ty to co
Ślicznie wygladasz sam brzuszek tylko rośnie
Mi wszyscy co nie wiedzą ze chłopczyk ze synka bede miała bo tak ładnie wyglądam hehe
A mały juz kopie zaczal 16/17 wtedy jak wam pisałam ze czuje takie jakby pęcherzyki powietrza a to ruchy juz były : )
Teraz kopie juz jak szalony od dwoch tyg gdzies dobrze ze to jeszcze leciutko
Piotrek wczoraj położył reke na brzuchu to az mu podskoczyla : )
O wiele spokojniejsza jestem od kiedy kopie
Wczoraj byliśmy na spacerze chyba z 3 h nie kopal wiadomo ze śpi ale trochę mi się dluzylo to ale jak wróciłam do domu położyłam się to zaczął się koncert : p
I dzisiaj rano
Teraz i tak jeszcze mozna nie czuc każdego ruchu jak ma duzo miejsca no nie?
Piotrek tez mówi żebym nie panikowala bo ma jeszcze miejsca duzo i nie będzie kopał na zawolanie
India widzialam Twoja fotkę o ile się nie myle Ty do mnie ze ja chuda a Ty to co
Ślicznie wygladasz sam brzuszek tylko rośnie
Mi wszyscy co nie wiedzą ze chłopczyk ze synka bede miała bo tak ładnie wyglądam hehe
A mały juz kopie zaczal 16/17 wtedy jak wam pisałam ze czuje takie jakby pęcherzyki powietrza a to ruchy juz były : )
Teraz kopie juz jak szalony od dwoch tyg gdzies dobrze ze to jeszcze leciutko
Piotrek wczoraj położył reke na brzuchu to az mu podskoczyla : )
O wiele spokojniejsza jestem od kiedy kopie
Wczoraj byliśmy na spacerze chyba z 3 h nie kopal wiadomo ze śpi ale trochę mi się dluzylo to ale jak wróciłam do domu położyłam się to zaczął się koncert : p
I dzisiaj rano
Teraz i tak jeszcze mozna nie czuc każdego ruchu jak ma duzo miejsca no nie?
Piotrek tez mówi żebym nie panikowala bo ma jeszcze miejsca duzo i nie będzie kopał na zawolanie
Ostatnia edycja:
Mamakulka
Mnie piersi bolały tylko trochę za to wszystko smierdzialo I to na potęgę. No i rzygalam jak kot. Niestety. Na szczęście ton juz końcówka 3 tygodnie i jestem z synkiem
reklama
India9
Mi to M. powoedzial, ze gdyby nie brzuch to mialabym duze piersi, a tak brzuch odwraca od nich uwage hehe :-) dzieki temu, ze rosnie nie widac tak bardzo tluszczyku na pupie i biodrach, ale nie narzekam, bo to dopiero 7 kg na plusie Mam nadzieje, ze maks 5 kg jeszcze dojdzie, zeby mi sie lekko biegalo jak juz wyjde na szlak :-)
Kulka, ja to rano sie zastanawiam czy jeszcze w dwupaku jestes :-) juz nie pamietam jaka date Ci obstawialam, chyba cos ok 8-10.10 :-) mam pamiec zlotej rybki normalnie
No i samo to, ze z Zyciowa na wyscigi bede :-)
Kulka, ja to rano sie zastanawiam czy jeszcze w dwupaku jestes :-) juz nie pamietam jaka date Ci obstawialam, chyba cos ok 8-10.10 :-) mam pamiec zlotej rybki normalnie
No i samo to, ze z Zyciowa na wyscigi bede :-)