reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysiu byłam w okolicy dokladnie w Iłży na weselu! Mój M ma tam wujka [emoji5]do Radomia masz blisko tam nie ma jakiegos dobrego ginekologa?

12 tc [emoji217]

Hej dziewczyny :)
India jak tam pierwszy dzień na wolnym?? :D
Kasia myślami jestem z Wami :*
Masakra ja tez w nicy jakos spac nie mogę, ciężko mi sie przewrócić z boku na bok a gdzie tu do konca... Biorę sie za zupę kalafiorową i na 14 do pracy
Wstaliśmy o 7 z Radkiem, zjedliśmy śniadanie, byliśmy w piekarni a teraz ja przy laptopie a Radek bawi się lego.
Z tym spaniem to i ja nie mogę- budzę się, przekręcam z boku na bok, a przekręcając się muszę też walczyć z poduszką - pytonem. Tak jak Mała Mi napisała - co z tego, że te poduszki takie wygodne jak człowiek i tak się co chwilę budzi. I jeszcze mam wrażenie, ze jak wstaję w nocy do toalety to budzę małą i jak się kładę to zasypiam w asyście kopniaków

Ja mam stertę zmywania i chyba zrobię tą sałatkę co ją miałam w planach w zeszłym tygodniu.
Ale mam lenia i nic mi się nie chce :-(

Kulcia oby po urodzeniu byl taki grzeczny[emoji6]

MalaMi to blisko mnie[emoji6] nie bede szukala juz lekarza, wiem ze jak pojade to znowu cos. P chcial ze mna jechac i szukalam w godzinach wieczornych.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Kasia to przycisnij swoją żeby wszystko sprawdziła! Łożysko przepływy i wody. Oprócz samego dzieciaka. :*

OlaMagda ja też się karmieniem stresuje chociaż staram się na luzie podejść. Siary nie ma jeszcze.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia na takim aparacie jak ona ma to moze mi ulozenie lozyska powiedziec. Na tych czarno bialych chyba przeplywow nie wida bo i serce jak pokazuje to nie widac tego niebieskiego i czerwonego jak to na polowkowym badala.
Kulcia a duzo pijesz wody?

Ola a siare masz?

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Do góry