reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hmm dziwne , bo lekarka powinna o to dbać bo to jej obowiązek. W pt pewnie będzie sie starała wszystko dobrze zobaczyć . Nie martw się na zapas. :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry kobietki [emoji5]
Kasiu ja też jestem z Wami :*
U mnie kolejna średnio przespana noc, dziś to już w ogóle bylo ciezko ehhh.
1468388800-1d1mld.jpeg

A oto moja piekna poducha do spania, i co z tego ze wygodna jak ja milion razy zmienialam pozycje!
Milego dnia

12 tc [emoji217]

Marysia, ale Ty masz pecha w kwestii lekarzy. No kurde, moze u Was z racji malej konkurencji tak robia co chca

Adrianka [emoji307] 27 tc

Marysiu co za dupki nie lekarze! Gdzie mieszkasz? Wpadaj do mnie to nikt Cie tak nie zostawi na lodzie!

12 tc [emoji217]

reklama
Cześć dziewczynki , No ja tez nie sypiam tragedia ... Poduszka tez wiele nie pomaga , dzida końcu nad ranem sie przykryłam bo sie w końcu ochłodziło .....
Dziś muszę pojechać na zakupy bo jutro swieto narodowe we Francji i wszystko zamknięte ,jutro beda sztuczne ognie cała noc ....
[emoji255][emoji4][emoji295]️[emoji477]️[emoji514][emoji255][emoji4][emoji295]️[emoji477]️[emoji514]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Do góry