reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia bo musi zmienić ustawienia usg żeby włączyć przepływy. nawet na urządzeniach starego typu to się da sprawdzić. musisz się wyklocic bo to chore ze nie wiesz w jakim stanie masz łożysko. są trzy stopnie "z użycia " bo ono wraz z postępem ciąży może się postarzec i czasami wymaga to hospitalizacji żeby nie doszło do hipotrofii bo to jest niebezpieczne.

Witajcie. Jakoś ciężko mi wrócić tutaj ostatnio. czytam was na bieżąco.
u mnie ok wszystko.

♡ Tymon ♡ 26 ♡

reklama
Ja tez pije duzo wody 2-3 L dziennie . Siary nie mam i mieć w ciazy nigdy nie miałam , zawsze odrazu po porodzie .. ...1-2 dni siara potem juz białe mleko , i zawsze tak duzo ze poddawalam sie po 3-4 tyg bo sił nie miałam tyle tego mleka si lało wiadrami ni mogłam nigdzi wyjsć , raz to poszłam na 3 h j miałam taki zastój zator ze pierś twarda i bolącą i 40 • gorączki
Dlatego tak sie boje teraz [emoji17][emoji17][emoji17][emoji24]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Z piciem wody to pod koniec ciazy mialam ograniczac do minimum bo puchly mi nogi dosyc mocno i wod mialam troche wiecej niz normalnie. A pilam jej naprawde bardzo duzo. Teraz chcialabym dluzej karmic dziecko piersia! Teraz jestem madrzejsza i odrazu zakupie sobie nakladki na sutki bo wydaje mi sie ze mam je poprostu za krotkie! Polozne wszpitalu nic nie mowily o tym i glupia sie meczylam z malym i maly przez to mial tez kolki bo jak podawalam mu moje mleko przez butle to nie mial juz tak.
Marysiu moze jednak warto poszukac jeszcze gdzies lekarza zeby wszystko spr. I zmus ta swoja prowadzaca zeby wszystko dokladnie sprawdzila! Moj gin tez mial stary sprzet i wszystko sprawdzal. Teraz ma nowe usg i nawet 3d i chyba 4d moze robic[emoji5] a co najlepsze to ma podgrzewacz do zelu do usg [emoji5]

12 tc [emoji217]

MalaMi- a mówią i piszą ze to wlasnie na odwrót , ze trzeba pic duzo wody ze wlasnie nie picie jej zatrzymuje ja w kończynach , brzmi paradoksalnie ale podobno tak jest .. I rychu duzo te pomaga na te spuchnięte nogi .
Ni ja tez sobie te nakładki kupie bo przy córce nie miałam to miałam krwawiące sutki bo mam małe tez

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Mi np. Niesmakuje woda z kubka czy ze szklanki. Pije z butli.

Życiowa o tych etapach starzenia czytalam i siostra kolezanki miala starzejace sie lozysko urodzila wczesniej. Jak bede w piatek to zapytam o lozysko.
Czemu Ci ciezko? Cos sie stalo??

Ola kupisz laktator i kapuste i damy rade[emoji6]ja tak planuje.

MalaMi a moze ona sprawdza tylko mi pokazuje mi czarno biale.
Zawsze jak juz mnie bada to sprawdza lozysko , warge, ulozenie i serce, pozniej mi pokazuje serce i tyle. Reszte jak sie dopytam.:/
Co do wod w organizmie to tez slyszalam ze ruch jest najwazniejszy. I ktos napisal ze przy zylakach lekarz kazal duzo odpoczywac, jak dla mnie totalna bzdura, przeciez wtedy krew slabiej krazy .

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

reklama
Do góry