reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moze. Popros ja zeby Ci wszystko pokazala. Ja wciazy bylam aktywna i to do ostatniego dnia! Rano jeszcze normalnie na zakupach bylam, obiad itd....konczylam literki szyc dla malego. Wieczorem soe wykapalam poszlam spac i obudzilam sie w nocy na siku normalnie wrocilam do lozka i po kilku minutach znowu siku i zaczely odchodzic mi wody (byly seledynowe bo prawie dwa tyg po terminie) i dopiero skurcze dostalam i to co 2-3min to nawet nie czekalismy tylko jechalismy do szpitala

12 tc [emoji217]

reklama
Kasia- juz prawie 12 h myślami jesteśmy z tobą ! Niech Bóg czuwa nad aniołkiem [emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC
Dokładnie Kasienko. Swiatelka dla Michalka[emoji293][emoji293][emoji293][emoji293][emoji293][emoji813][emoji813][emoji813]

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Kasiu :*
Moja gin tez ma czarno-bialy obraz na monitorze... Teraz będę miało u niej połówkowe.
Ja mam juz troche siary, codziennie cos tam widac na platku kosmetycznym bo wkladam sobie w stanik. Ale tylko z prawej piersi.
U mnie się duchota zrobila, kawe kończę i zbieram się do pracy.

Ehh to widzę ze wszystkie mamy z tym spaniem ciężko :/

Zyciowa właśnie się zastanawiałam co tam u Was bo się mało odzywacie... :(

reklama
Do góry