reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu narazie będzie mial jeden monio
Drugi mam od kuzynki gdzies schowany taki zwykly nie wiem czemu ale lubie dzieci ze smoczkien w buzi :D i tez dobry uspokajacz aczkolwiek tez nie chce przyzwyczaić za bardzo
Może nie będzie chcial:)
A buci odrazu nie zaloze ale jak będzie mial trzy mies jak bede stroic to juz spokojnie to sa takie pampucie bardziej koleżanki juz widzę do wozka bobasom zakladaja takie z nike np ale adidasy twarde a ja takich nie chce na takiego malca :)
Ciekawe kiedy beda dobre jak od zera do 6 te pierwsze:) albo na wiosnę będzie mial jak bedzie wiekszy a drugie na roczek u nas sa drozsze takie butki jakbym miala w sklepie kupić:)
Kasiu właśnie biore eurhyrox rano na czczo juz
A jak wypad?
Pochwalisz się wozkiem i nosidelkiem??:)

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaMarysia wybacz ale się uśmiechnęłam na wzmiankę ze ty nie kupujesz smoczka. Uwierz mi i kup. Nie musisz go dawać ale unikniesz sytuacji jaką miałam ja w szpitalu bo też chciałam być taka mądra ze nie dam smoczka (moja sis radziła mi tak samo jak ja teraz tobie ) u mnie o tyle dobrze ze urodziłam w tygodniu po południu i nie było problemu z natychmiastowym zakupem. Ale mąż mojej siostry musiał jechać na drugi koniec miasta kupować trzy różne rodzaje bo siostrzeniva się darla, cycka ssać nie umiała, siostra wpadła juz w depresję i nerwice... lepiej mieć smoczek na wszelki wypadek żeby oszczędzić sobie i dziecku nerwów niepotrzebnych :)

♡ 25 ♡ Tymon ♡

-Ola nie widziałam wózka ani nosidełka, poza tym to bedzie u mamy i bede korzystać raz na jakiś czas;) Pochwale się swoim jak kupię ale to we wrześniu dopiero.
O wypadzie nie chce gadać....

-Życiowa jak będzie trzeba to kupię, mocno wierzę że uda się żyć bez przynajmniej na początku. W razie co mam aptekę w szpitalu.

Butelkę mam z Canpol babies, taką mama kupiła.

Takie maluszki mają wielką potrzebę ssania a na początku z kp jest różnie. ..
Czasami są sytuacje których nie pdzewidzimy tak jak ja miałam z Marysia. Nagła cesarka, mała w inkubatorze i musiała być karmione butelką a jak złapała butelkę to chciała smoczek... oj różnie być dlatego nawet jeśli nie chcemy podawac smoczka to i tak lepiej go mieć.

♡ 25 ♡ Tymon ♡

KasiaMarysia a będzie miał kto ci iść nagle do tej apteki? Ja szczerze przyznam że większość czasu w szpitalu po urodzeniu byłam sama... a nie pozwoliły mi iść nigdzie położne z oddziału. ..

♡ 25 ♡ Tymon ♡

Marysiu, no ja wlasnie problemy z tsh zauwazylam ze dwa lata temu, tsh mialam poznizej 0,005 jakos. Pozniej sie unormowalo i teraz mam jakos w okolicach 1,5 dlatego poki co robie tylko badania kontrolne. No i na Usg oczywisvie mi wyszlo autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, wiec cos sie.dzieje, ale narazie nie wiadomo co

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg

Bylam w biedronce dzisiaj i byla promocja, kupilam 4 op. chusteczek dada z pudelkiem za ok 18.zl. Uzywalyscie ich?.Dobre sa?

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg

reklama
Ja tam będę używać smoka. W sumie to czemu nie?

Ej sprzedałam wczoraj wózek bez koła :) pani jest taka zachwycona ze aż smsa napisała :)

Kurde Igi mi tak na żołądek stanął ze myslslam ze mi wypruje flaki.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Do góry