reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Trochę walnieta bo jakby jej się hata palila to tez by wyjebke miala masakra..
Dzol no zrob dla samej siebie będziesz spokojniejsza:)

Nawet jak nie zleci to i tak pojde zeby sie nie denerwowac do nastepnej wizyty. Wiem ze teraz nic nie zobaczy bo to bedzie chyba 4-5 tydzien, wiec pewnie puste jajo.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Na badania na fotelu moze juz raczej stwierdzic pierwsze oznaki tj. Zasinienie

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg

To mnie gdzies umknal wpis o wyl. tel - myslalam, ze nie odbiera

+ 6,8 kg

Nie, mialam nadczynnosc, ale od dwoch lat mam wyniki ok. Jestem pod stala kontrola

+ 6,8 kg

Mój gin ostatnio się dopatrzyl wyniku tsh bo mialam 3,33 i kazal powtórzyć wynik i jak będzie powyżej 2,5 to mam brać euthyrox 25 jedna tabletke powotrzylam i byl 3,83 a norma chyba 4,200 ale w ciąży chyba inne normy sa ze musze brać? :)
Ciekawe czy do koca ciazy czy będzie kazał mi powtórzyć tsh

reklama
-Kasia gratuluję II :) Po pierwsze nic się nie martw że dupha dostałaś. Ja jak się starałam też brałam od 16 dc żeby jajeczko sie zagnieździło . Na ból brzucha możesz brać nospę 3x1. Jeśli chcesz możesz betę zrobić ja zrobiłam 1 na potwierdzenie ciąży, a następną 4 dni później.

-Dżoł widać krechy :D ja tam bym bety nie robiła.

-Życiowa jak napisałaś że dekoracje wybrała Mania to byłam ciekawa co wymodzicie i wcale nie jest naciapane na nim. Pięknie ozdobiony torcik:).

-India, a przed ciążą też miałaś problemy z tsh?

-Ola gratuluję synka :) cóż wysokie masz tsh i skoro lekarz powiedział że jak będzie nadal wysokie 3,84 to już wyższe niż poprzednio to chyba wie co mówi. Moje 1 tsh było 2 z groszem.
Co do ubranek to naprawdę szalejesz, takich buciów nie założysz noworodkowi.
Ja smoczków nie zamierzam kupować, nie będę uczyła dziecka od początku. Zobaczymy czy mi się uda :)

-Sancia nie szalej, dziś niedziela, może ludzie chcą odpocząć. Na spokojnie spróbuj w poniedziałek. I nie martw się na zapas.

-OlaMagda ja się dobrze czuje :) a wczoraj to pisałam co się działo.

Do góry