reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Śliskie chusteczki się nie nadają do tyłka bo tylko będę rozmazywaly wszystko.
Dada z bawełna jest fajna. Mokra ale nie za bardzo i właśnie nie śliska dzięki temu.

♡ 25 ♡ Tymon ♡

reklama
Ja podgrzewacz miałam ale mieszkałam w domu i kuchnia była na parterze wiec się przydał bo nie musiałam biegać z butelką. ..
Teraz nie kupuje. Mam czajnik i duży kubek wiec w razie czego trzy minuty i będzie ciepłe mleko.

♡ 25 ♡ Tymon ♡

Ja chusteczki kupie z nivea albo pampers.

Podgrzewacz mam bo dostałam. nie mam laktatora. A życiowa średnicę miałam zmierzyć czekaj juz idę.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Ściągacz nie wiem bo niby dobry jak chce gdzieś wyjsc a nie wiem czy do szkoły nie wrócę bo tak to można nakarmic i wyjść w międzyczasie jak będzie mi normalnie leciało i maly będzie ciągnął to nie wiem czy się przyda
Podgrzewacz pomyślę
Kurde z pierwszym to bym wszystko chciała:)

KasiaMarysia a będzie miał kto ci iść nagle do tej apteki? Ja szczerze przyznam że większość czasu w szpitalu po urodzeniu byłam sama... a nie pozwoliły mi iść nigdzie położne z oddziału. ..

♡ 25 ♡ Tymon ♡

Mam nadzieje, że tak z resztą muszę być samodzielna.

Marysiu, no ja wlasnie problemy z tsh zauwazylam ze dwa lata temu, tsh mialam poznizej 0,005 jakos. Pozniej sie unormowalo i teraz mam jakos w okolicach 1,5 dlatego poki co robie tylko badania kontrolne. No i na Usg oczywisvie mi wyszlo autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, wiec cos sie.dzieje, ale narazie nie wiadomo co

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg
O kurczę poważna sprawa, moja ciocia miała operację tarczycy ale to miała chyba nadczynność.

Ja chusteczki kupie z nivea albo pampers.

Podgrzewacz mam bo dostałam. nie mam laktatora. A życiowa średnicę miałam zmierzyć czekaj juz idę.

Ignaś 35 tc [emoji173]
Pampersy fajne sa nivea tez kiedyś mi się trochę za suche wydawaly jak makijaż zmywalam ale zakupie Tobie się spodobaja bo maja zapach jak kosmetyki i fajne misie na chusteczkach:)
Babydream tez fajne sa
I bobini:) bambino johnsona
Dzidziusie
Huggies sztywne
Kurde chyba wszystkie juz mialam ale każdy lubi co innego.

A mialas hippa? Ciekawe jak one

Ostatnia edycja:
Moja mama tez bierze leki na tarczyce lekarz jej juz kazal brać jak miała ponad trzy a to jeszcze w normie tylko ze ona to odczuwala a ja nie czulam nigdy żebym miała coś z tarczyca
Moze po ciąży będzie kazal odstawić:)

reklama
Mialyscie pobierana cytologie juz?
Bo lekarz mi kazał wynik z przed ciazy przynieść bo 3 mies przed robilam a ja nie wiem gdzie go mam:/
Najwyżej jeszcze raz pobierze

Do góry