reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Ja podgrzewacz miałam ale mieszkałam w domu i kuchnia była na parterze wiec się przydał bo nie musiałam biegać z butelką. ..
Teraz nie kupuje. Mam czajnik i duży kubek wiec w razie czego trzy minuty i będzie ciepłe mleko.
♡ 25 ♡ Tymon ♡
Teraz nie kupuje. Mam czajnik i duży kubek wiec w razie czego trzy minuty i będzie ciepłe mleko.
♡ 25 ♡ Tymon ♡
Ściągacz nie wiem bo niby dobry jak chce gdzieś wyjsc a nie wiem czy do szkoły nie wrócę bo tak to można nakarmic i wyjść w międzyczasie jak będzie mi normalnie leciało i maly będzie ciągnął to nie wiem czy się przyda
Podgrzewacz pomyślę
Kurde z pierwszym to bym wszystko chciała
Podgrzewacz pomyślę
Kurde z pierwszym to bym wszystko chciała
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
KasiaMarysia a będzie miał kto ci iść nagle do tej apteki? Ja szczerze przyznam że większość czasu w szpitalu po urodzeniu byłam sama... a nie pozwoliły mi iść nigdzie położne z oddziału. ..
♡ 25 ♡ Tymon ♡
Mam nadzieje, że tak z resztą muszę być samodzielna.
O kurczę poważna sprawa, moja ciocia miała operację tarczycy ale to miała chyba nadczynność.Marysiu, no ja wlasnie problemy z tsh zauwazylam ze dwa lata temu, tsh mialam poznizej 0,005 jakos. Pozniej sie unormowalo i teraz mam jakos w okolicach 1,5 dlatego poki co robie tylko badania kontrolne. No i na Usg oczywisvie mi wyszlo autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, wiec cos sie.dzieje, ale narazie nie wiadomo co
[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg
Pampersy fajne sa nivea tez kiedyś mi się trochę za suche wydawaly jak makijaż zmywalam ale zakupie Tobie się spodobaja bo maja zapach jak kosmetyki i fajne misie na chusteczkachJa chusteczki kupie z nivea albo pampers.
Podgrzewacz mam bo dostałam. nie mam laktatora. A życiowa średnicę miałam zmierzyć czekaj juz idę.
Ignaś 35 tc [emoji173]
Babydream tez fajne sa
I bobini bambino johnsona
Dzidziusie
Huggies sztywne
Kurde chyba wszystkie juz mialam ale każdy lubi co innego.
A mialas hippa? Ciekawe jak one
Ostatnia edycja:
reklama