reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Sancia następnym razem spisuj wszystko żeby potem jazdy nie było dzwoniłas do niej? Napisz jej ze jak się nie odezwie to idziesz na policje może to ja ruszy

Sancia jak masz klucze to tak jakby mieszkanie było wynajęte. Ja bym się obawiała ze coś z tego mieszkania teraz "zniknie" i to będzie rzekomo na was. I już jest podstawa do zatrzymania kaucji. Protokół jakiś spisaliscie co tam było?
A adresu jej nie znasz?
Nie wiem po prostu czy policja coś ci pomoże bo do przestępstwa jakby nie było nie doszło. A może babka wyjechała... kurde bardzo ciężka sytuacja...

♡ 25 ♡ Tymon ♡

Policja Ci nic nie pomoże bo smsa równie dobrze mogłaś wysłać sama do siebie kochana. Podstawą do czegokolwiek jest umowa z podpisem bo teraz babka się może wypiac i powiedzieć ja nikomu nic nie wynajelam. Ciężka sytuacja ale oby się dobrze skonczylo.

Ignaś 35 tc [emoji173]

No to jutro się przejdę na tą betę. Nie mam plamienie. Zapisała i powiedziała że to lek na podtrzymanie i prawidłowe zagniezdzenie się zarodka.
Ja bralam duphaston do 16 tc i w sumie nie wiem po co :-)
Chyba endokrynolog sie ptzrstraszyla, bo mialam kiedys nadczynnosc tarczycy i zgaduje, ze dostalam to na wszelki wypadek

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg

Kasia2310 - a po co duphasfon ? Płamisz? Czy jest zagrożona ciaza ? Ja nigdy tego nie brałam ....
Dziewuszki jakie wy juz gotowe ;-) wszystkie nuz macie zakupy od a do z , mnie jeszcze brakuje pare rzeczy ....
Dziś o 5h rano mnie taki skurcz łydki złapał bolesny ze do teraz mnie boli , tak strasznie mojego meza przestraszyłam biedak ...[emoji37][emoji37][emoji848][emoji1][emoji1][emoji33]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Mnie jeszcze brakuje duzo rzeczy do bycia gotowa ;-)

+ 6,8 kg

India a nie kazala Ci najpierw robić poziomu progesteronu? Bo jak ma sie w normie to chyba nie daja duphastonu czy jak to jest?

Nic nie musialam robic. Duphaston dostalam na pierwszej wizycie. Pozniej moj gin mi dawal, no bo jak zaczelam brac tp nie powinno sie przerywac. Teraz podobno lubia dawac bez zadnych wskazan medycznych

+ 6,8 kg

Sancia, napisz jej, ze masz klucze i chcialabys sie z nia umowic, zeby je oddac i odebrac kaucje

+ 6,8 kg

reklama
Nawet jak nie zleci to i tak pojde zeby sie nie denerwowac do nastepnej wizyty. Wiem ze teraz nic nie zobaczy bo to bedzie chyba 4-5 tydzien, wiec pewnie puste jajo.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry