reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulka, ale przezycia :-)

Niezle, ze udalo Ci sie sprzedac taki wozek :-)

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg

reklama
India fajne są te chusteczki przyjemniej jak dla mnie.
Jejku ja sobie uświadomiłam ile.jeszcze do.kupienia mam i przygotowania to mi się odechciało wszystkiego[emoji14]

♡ 25 ♡ Tymon ♡

Kulcia juz niedługo a nikt cię nie będzie od środka gniotl[emoji14]
U mnie mały zaczyna niezle harce odstawiac[emoji14]biedny chyba próbuje się prostować bo od spojenia łonowego do żeber jednocześnie go czuje[emoji14]

♡ 25 ♡ Tymon ♡

India fajne są te chusteczki przyjemniej jak dla mnie.
Jejku ja sobie uświadomiłam ile.jeszcze do.kupienia mam i przygotowania to mi się odechciało wszystkiego[emoji14]

♡ 25 ♡ Tymon ♡
No wlasnie.... Duzo dupereli i jeszcze rzeczy typu lezaczek, laktator.... Brrrrr. Becikowe powinni dawac wczesniej :-) najlepiej co miesiac od 2 trymestru do porodu :-)

+ 6,8 kg

India tak było by najlepiej :) ja lezaczka nie kupuje chyba ze się trafi jakiś używany. Przy Marysi dostałam jak miała 4miesiace jakoś i go prawie nie używałam...

Laktator. .. zapomniałam o tym... miałam taki lipny ręczny. .. o jesuuu ile tego wszystkiego potrzeba :/

♡ 25 ♡ Tymon ♡

Nam z kolei lezaczek sie przydal, wiec wiem, ze potrzebny bedzie. A laktator mialam elektryczny baby ono i po pol roku sie popsul. Teraz chyba lovi kupie elektryczny, ok 100.zl kosztuje. Olalabym, ale tez wiem, ze sie przyda

+ 6,8 kg

I jeszcze te koszule do szpitala :-( i tyle malych rzeczy do kupienia.... Jej... Moglam kupowac od poczatku jednak :-)

+ 6,8 kg

Ja z aventa butle na początek kupie albo lovi
Kasiu ja piłam z canpola jak bylam.mala:D
Znowu mam takie coś jakby mi ktoś na czymś w brzuchu usiadl takie wrażenie
India ja dady juz nie lubię kiedyś to były moje ulubione chusteczki mega były te sensitive takie sliskie fajne i ładnie pachnialy tez 4 paki za 12 zl kupowalam teraz totalnie je zmienili i juz ich nie lubię:( fitti kupiłaś czy dady?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry