reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Kulcia juz niedługo a nikt cię nie będzie od środka gniotl[emoji14]
U mnie mały zaczyna niezle harce odstawiac[emoji14]biedny chyba próbuje się prostować bo od spojenia łonowego do żeber jednocześnie go czuje[emoji14]
♡ 25 ♡ Tymon ♡
U mnie mały zaczyna niezle harce odstawiac[emoji14]biedny chyba próbuje się prostować bo od spojenia łonowego do żeber jednocześnie go czuje[emoji14]
♡ 25 ♡ Tymon ♡
India9
No wlasnie.... Duzo dupereli i jeszcze rzeczy typu lezaczek, laktator.... Brrrrr. Becikowe powinni dawac wczesniej :-) najlepiej co miesiac od 2 trymestru do porodu :-)India fajne są te chusteczki przyjemniej jak dla mnie.
Jejku ja sobie uświadomiłam ile.jeszcze do.kupienia mam i przygotowania to mi się odechciało wszystkiego[emoji14]
♡ 25 ♡ Tymon ♡
[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg
Życiowa
India tak było by najlepiej ja lezaczka nie kupuje chyba ze się trafi jakiś używany. Przy Marysi dostałam jak miała 4miesiace jakoś i go prawie nie używałam...
Laktator. .. zapomniałam o tym... miałam taki lipny ręczny. .. o jesuuu ile tego wszystkiego potrzeba :/
♡ 25 ♡ Tymon ♡
Laktator. .. zapomniałam o tym... miałam taki lipny ręczny. .. o jesuuu ile tego wszystkiego potrzeba :/
♡ 25 ♡ Tymon ♡
India9
Nam z kolei lezaczek sie przydal, wiec wiem, ze potrzebny bedzie. A laktator mialam elektryczny baby ono i po pol roku sie popsul. Teraz chyba lovi kupie elektryczny, ok 100.zl kosztuje. Olalabym, ale tez wiem, ze sie przyda
+ 6,8 kg
+ 6,8 kg
Ja z aventa butle na początek kupie albo lovi
Kasiu ja piłam z canpola jak bylam.mala
Znowu mam takie coś jakby mi ktoś na czymś w brzuchu usiadl takie wrażenie
India ja dady juz nie lubię kiedyś to były moje ulubione chusteczki mega były te sensitive takie sliskie fajne i ładnie pachnialy tez 4 paki za 12 zl kupowalam teraz totalnie je zmienili i juz ich nie lubię fitti kupiłaś czy dady?
Kasiu ja piłam z canpola jak bylam.mala
Znowu mam takie coś jakby mi ktoś na czymś w brzuchu usiadl takie wrażenie
India ja dady juz nie lubię kiedyś to były moje ulubione chusteczki mega były te sensitive takie sliskie fajne i ładnie pachnialy tez 4 paki za 12 zl kupowalam teraz totalnie je zmienili i juz ich nie lubię fitti kupiłaś czy dady?
Ostatnia edycja:
reklama