reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Beta jest płatna i kosztuje w zależności od miasta i laboratorium. To że kazała sprawdzić przyrost jest normalne.

♡ 25 ♡ Tymon ♡

reklama
Płatne ja płacilam za beta za jedno badanie 50 zl w lux a w laboratorium kolo 30 ,40 zl musisz zrobić zobaczyć czy rosnie duzo wtedy znaczy ze wszystko ok i potwierdza ciążę
A po co duphaston co masz plamienia ja tego nie brałam w ogóle

India gina mam we wtorek, bo sie wczesniej w ciemno umowilam bo myslalam ze tym razem tez nie wyjdzie i chcialam zeby mi przepisal clo. Jutro rano zrobie bhcg, to wyniki bede miec w necie ok.poludnia. No i pewnie gin karze powtorzyc w srode-czw.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

No to jutro się przejdę na tą betę. Nie mam plamienie. Zapisała i powiedziała że to lek na podtrzymanie i prawidłowe zagniezdzenie się zarodka.

Kasia2310 dokładnie tak jest z duphastonem często jest zapisywany w pierwszym trymestrze nawet jeśli wszystko jest ok :)
Gratuluję raz jeszcze :)

Dzol nie każdy lekarz zleca betę. Ja nie robiłam ani w tej ani w poprzedniej ciąży :)

♡ 25 ♡ Tymon ♡

Mi lekarz nie dawał tego lepiej sprawdzić poziom progesteronu ale co lekarz to inny:) ja robiłam bete i morfologie zeby sprowadzić czy jest ok
No musi Ci beta sie podwoić bo pozniej to juz rooosnie bardzo szybko;)

Kasia2310 dokładnie tak jest z duphastonem często jest zapisywany w pierwszym trymestrze nawet jeśli wszystko jest ok :)
Gratuluję raz jeszcze :)

Dzol nie każdy lekarz zleca betę. Ja nie robiłam ani w tej ani w poprzedniej ciąży :)

♡ 25 ♡ Tymon ♡
Mi zlecal bo za szybko poszłam i nic nie było widac :) hehe

Kasia2310 - a po co duphasfon ? Płamisz? Czy jest zagrożona ciaza ? Ja nigdy tego nie brałam ....
Dziewuszki jakie wy juz gotowe ;-) wszystkie nuz macie zakupy od a do z , mnie jeszcze brakuje pare rzeczy ....
Dziś o 5h rano mnie taki skurcz łydki złapał bolesny ze do teraz mnie boli , tak strasznie mojego meza przestraszyłam biedak ...[emoji37][emoji37][emoji848][emoji1][emoji1][emoji33]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

reklama
Mnie sie lekarz pyta za każdym razem czy nie mam plamien wiec chyba jakby były to dałby wtedy luteine
Bo to jest takie branie na wyrost jak jeszcze serduszka nie ma

Do góry