reklama
Płatne ja płacilam za beta za jedno badanie 50 zl w lux a w laboratorium kolo 30 ,40 zl musisz zrobić zobaczyć czy rosnie duzo wtedy znaczy ze wszystko ok i potwierdza ciążę
A po co duphaston co masz plamienia ja tego nie brałam w ogóle
A po co duphaston co masz plamienia ja tego nie brałam w ogóle
Kulka ja mi się tez lovi podobaPłatne ale od miasta zależy ile.
Gratulacje kochana wiec :***
Ja mam butelkę i smoczek lovi oraz drugi smoczek canpol.
Ignaś 35 tc [emoji173]
dżoł
Fanka BB :)
India gina mam we wtorek, bo sie wczesniej w ciemno umowilam bo myslalam ze tym razem tez nie wyjdzie i chcialam zeby mi przepisal clo. Jutro rano zrobie bhcg, to wyniki bede miec w necie ok.poludnia. No i pewnie gin karze powtorzyc w srode-czw.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Kasia2310 dokładnie tak jest z duphastonem często jest zapisywany w pierwszym trymestrze nawet jeśli wszystko jest ok
Gratuluję raz jeszcze
Dzol nie każdy lekarz zleca betę. Ja nie robiłam ani w tej ani w poprzedniej ciąży
♡ 25 ♡ Tymon ♡
Gratuluję raz jeszcze
Dzol nie każdy lekarz zleca betę. Ja nie robiłam ani w tej ani w poprzedniej ciąży
♡ 25 ♡ Tymon ♡
Mi zlecal bo za szybko poszłam i nic nie było widac heheKasia2310 dokładnie tak jest z duphastonem często jest zapisywany w pierwszym trymestrze nawet jeśli wszystko jest ok
Gratuluję raz jeszcze
♡ 25 ♡ Tymon ♡
OlaMagda09
Kasia2310 - a po co duphasfon ? Płamisz? Czy jest zagrożona ciaza ? Ja nigdy tego nie brałam ....
Dziewuszki jakie wy juz gotowe ;-) wszystkie nuz macie zakupy od a do z , mnie jeszcze brakuje pare rzeczy ....
Dziś o 5h rano mnie taki skurcz łydki złapał bolesny ze do teraz mnie boli , tak strasznie mojego meza przestraszyłam biedak ...[emoji37][emoji37][emoji848][emoji1][emoji1][emoji33]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Dziewuszki jakie wy juz gotowe ;-) wszystkie nuz macie zakupy od a do z , mnie jeszcze brakuje pare rzeczy ....
Dziś o 5h rano mnie taki skurcz łydki złapał bolesny ze do teraz mnie boli , tak strasznie mojego meza przestraszyłam biedak ...[emoji37][emoji37][emoji848][emoji1][emoji1][emoji33]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
reklama