reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A bylas u ginekologa z tym??? Ja mojej pokazalam to kazala tylko wapno, zadnych masci.

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]
Ja jak pow mojemu lekarzowi o tym ,ze swędzi itd to kazał mi robić próby wątrobowe no i wyszly ok. Pow ,ze najlepiej isc do dermatologa z tym i tyle dermatolog obejrzala moje cialo i stwierdziła pokrzywke ze hormony itp zakazała na slonce z tym . przepisala mi ta masc bo pow ze strasznie swędzi. Nic więcej zrobic nie mogla. Czytalam ze nie raz do porodu kobiety mecza sie z tym....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra najbardziej znienawidzone badanie przez kobiety w ciąży zrobione[emoji14]
Pani przed trzecim pobraniem dala mi przyzwolenie żeby sobie przeklnać bo musiała mi trzeci raz z tej samej żyły pobrać krew. .. mam całe zgiecie ręki spuchniete i obolałe. .. hehe uroki moich żył dobrze ze nie pękła bo byłby problem bo mam tylko jedną dyzurna[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

To na zdrowie zyciowa [emoji1][emoji14][emoji14][emoji14]
Nuska - co nowego ?
Mnie boli cos po lewo ale nie wiem co tam jest , tak 5cm poniżej lewego cycka , trzustka ? Żołądek ? Cóż to jest ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC

Wrocilam dostalam kod i czekam na wynik , po 15 bedzie na necie.

India współczuje tego dretwienia, lykaj magnez i ruszaj czesto tym palcem.

Kulcia przybij [emoji113]u mnie tez ciezka noc.

Zyciowa podziwiam Cie oj tak, szkoda ze nie mozna za kogos robic badan bo bym Cie za mnie wyslala[emoji12]

Sancia zobaczymy jak mi proby wyjda, ja bez konsultacji nic nie kupie.

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

OlaMagda ja bym stawiała wątrobę. Żołądek na pewno nie bo jest wysoko ale na środku.

Życiowa kiedy wyniki?

Igi 34 tc [emoji173]

Dziewczynki ja już w domku ;)
Nie pisałam wcześniej bo tak na szybko się zbierałam, żeby tylko wyjść już ze szpitala ;)
A więc tak, moje Maleństwo mierzy 4,4 mm, widziałam bijące serduszko! <3
I się baaardzo popłakałam ;)
Według usg dzisiejszego jest 6t5d czyli tylko jeden dzień do tyłu ;)
W sobotę coś nie dokładnie lekarz musiał zmierzyć ale dzisiaj już mnie badał mój ginek ;)
Mam dalej leżeć, odpoczywać, dalej mam luteine tylko dopochwową teraz ;)
I w poniedziałek za tydzień mam kolejną wizytę tylko tamta była już umawiana z 2 tygodnie temu ;)
Jestem przeszczęśliwa! ;D

Nuska- super wieści ! Wiec teraz wiesz co ci pozostało , leżeć i odpoczywać !
KulCia- wątroba jest po prawo , wiec odpada , to w takim razie trzustka :-(

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC

Nuuuska, super! :-)

OlaMagda, ja tam tez mam problem z uzmyslowieniem sobie co mnie boli.

Zyciowa, trzymam kciuki, zeby nie wyszlo, ze slodka jestes[emoji14]

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

Hehe nawet nie wiedziałam OlaMagda ;)

Nuska wspaniale :D widzisz ? Mowilysmy , że będzie ok. Jeden dzień to nie opóźnienie nawet :)

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Dziękuję Dziewczyny za wsparcie ;) ;*
Już grzecznie leżę pod kocykiem i odpoczywam ;)
Chyba się trochę prześpie, bo praktycznie chwilę po 6 wstałam z łóżka ;p

Do góry