reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kochana masz to co ja to swędzi. Ja dostałam od dermatologa masc Davercin. Nasililo mi sie po sloncu. Nic ci innego dermatolog nie da bo szkodliwe dla ciazy. Ja zalatwilam w jeden dzien dermatologa

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A bylas u ginekologa z tym??? Ja mojej pokazalam to kazala tylko wapno, zadnych masci.

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

Dzień dobry Laski ;)
KasiaMarysia nie pokaże wam jak rosnę, bo jeszcze nie rosne ;p a jak zacznę rosnąć to i tak nie będzie widać bo swój brzuch mam jak w 9 miesiącu ;p hahaha
Dzisiaj znowu rano krew miałam pobierana i tak myślę że chyba betę hcg mi robią bo normalnych badań krwi chyba by nie powtarzali codziennie? ;/
Czekam na obchód i badanie i już bym stąd poszła. pogoda brzydka, zimno i pada a jadąc tu nawet bluzy żadnej nie wzięłam ;/
Brawo ja ;p

Nuska, daj znac jak tylko cos Ci powiedza.
Najwyzej zmarzniesz,ale przynajmniej do domu pojedziesz ;-)

Dretwieja mi palce prawej dloni :-(

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

A ja czekam na naszą 'ukochaną' glukozę. .. laboratorium od 8 dopiero a jestem 6... zwymiotuje z głodu zaraz. .. spocilam się i kręci mi się w głowie. ... żyć nie umierać. ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, jak Twoje zdrowie????

Marysia, Sancia - wspolczuje Wam tej wysypki, tym bardziej, ze nie wiadomo skad to sie wzielo.

Ja mam popoludniu wizyte u gina. Skomemtowal juz moje wyniki. Morfologia - niedokrwistosc, glukoza - powyzej normy, wymaga konsultacji. Mocz i toxo ok

reklama
Nuska, daj znac jak tylko cos Ci powiedza.
Najwyzej zmarzniesz,ale przynajmniej do domu pojedziesz ;-)

Dretwieja mi palce prawej dloni :-(

Bidulka Masz to samo co ja ! Prawej dłoni , zespół cieśni kanału nadgarstka .. Juz mam od 4 tygodni nie śpi po nocach bo nie czuje Reki Przejdzie po porodzie :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC

Do góry