reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia, Nuskaaa prosilam juz, powiedziala ze ona nie drukuje, bo aparat funcji nie ma i moge zdj tel zrobic ale taki obraz zostawila ze dziecka nie bylo widac.
1467025606-1d1mld.jpeg

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

reklama
Hej dziewczynki
Nuska super ze wszystko jest ok.
Kasiu szkoda ze nie masz fotek usg
India moze to jakis chwilowy ucisk na nerw tylko
U mnie wszystko dobrze, pradu nie mialam ponad dove po burzy....
Nie pamietam co komu mialam napisac jeszcze [emoji5]
Kulcia przybijamCi piatke[emoji5] na sama mysl o miesie mnie mdli takze na okres ciazy zostane pewnie wegetarianka [emoji5]

10 tc [emoji219]

No faktycznie Kasiu słabo widać cokolwiek. Szkoda.

Mała mi kochana heheh no to nieźle. Ale generalnie dobrze się czujesz?

Ja zaraz odgrzeje sobie botwinke i będę oglądać serial ;) nowy Sezon wyszedł!

Igi 34 tc [emoji173]

Kurde jak mi u mamy potrafia cisnienie podniesc. Musze przestac przyjezdzac na jakis czas .

Kulcia ujowo widac.. Jaki serial?? I smacznego oczywiscie

MalaMi potem moze Ci Troche przejdzie, tez tak mialam

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

A jaki ogladasz serial?
Ogolnie dobrze sie czuje tylko jak mysle o miesie i rybach to mi niedobrze, mam nadzieje ze szybko zjedza dzis schabowe ktore leza sobie w lodowce....szybciej ja zamykam jak otwieram hahah

10 tc [emoji219]

Jezu pamiętam jak mi lodówka smierdziala w I trymestrze... czyścilam ja specjalnym plynem i nic. Wszyscy mówili że pachnie a jak dla mnie gnila heheheh

A serial Orange is the New Black. W oparciu o prawdziwe zdarzenia.

Igi 34 tc [emoji173]

Czesc MalaMi, uroki ciazy :-)
Ja do tej pory drobiu wole nie ruszac ale schabowe uwielbiam!!!!!! Moglabym jesc, jesc i jesc :-)
Kulka, o czym ten serial?
Zyciowa, jak tam? Pewnie juz nie czujesz, ze glukoze pilas :D
Marysiu, to na kolejnym Usg niech Ci zatrzyma tak obraz, zebys mogla sobie cyknac fajna fotke. A jak nie to trudno, niedlugo bedziesz sie Madzia w realu zachwycala :-)

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

reklama
KasiaMarysi- Poproś o zdjecia na następny raz, a jak nie to trudno , uwierz mi ze zdjecia z usg to taka chwilowa radocha , potem wszystko idzie do teczek z dokumentami i nie widzisz przez lata , ja dziś wyciągałam pierwszy raz usg syna jak w ciazy byłam by porównać wagę i wymiary z Mileną , syn ma 8 lat ... Takze widzisz ...[emoji3]
Sancia- nie przejmoj sie , nie tylko w Polsce tak jest tu we Francji to samo 1 na 5 osób mnie puści w kolejce przy kasie a brzuch mam spory ....
MalaMi - to pewnie bedzie dziewczyna jak tak ci niedobrze i tak wszystko śmierdzi , [emoji3][emoji3][emoji3] robie nowe wróżby , stawiam na dziewuszke [emoji5][emoji14][emoji1360]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

Do góry