reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Śpij ile wlezie. Ja pamiętam pierwsze co jak wyszłam to wanna a potem lodówka i tez w kime :D a po południu do innego ginekologa bo wtedy był ten problem, że w szpitalu nie wykryli co i jak i się okazało, że mam krwiaka obok dziecka czego w jg nie widzieli :/ potraktowali mnie jak panikare. Dlatego w jg nie rodze. Ciesze się Nuska bardzo, aż radość bije z Twoich postów. Fotkę masz tego groszka?

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Kulcia mam fotkę ;)
Ale wrzucę ją wam tutaj dopiero wieczorem, bo przecież Tatuś jeszcze Maleństwa nie widział, a nie chce żeby gadał, że wszyscy już widzieli tylko nie on ;p

A to pierwsza fociszka? No ja kolekcjonuje wszystkie hehe nawet mam fotę jajek i parówki mojego syna . Pewnie się będzie wstydził jak będzie nastolatkiem[emoji14]

Igi 34 tc [emoji173]

Pierwsza mam taką na której ledwo ledwo widać zarys i trzeba się przyjrzeć żeby zobaczyć ;)
Chociaż ja od razu widzę gdzie i mój mężczyzna też jak tylko spojrzał to zobaczył ;)
A ta jest pierwszą gdzie widać naszą Fasoleczke a nie tylko pęcherzyk ;)
Ja chcę sobie zrobić taka jakby szkatułkę gdzie będę mogła trzymać pozytywne testy, fotki itp ;)
Taka drewniana można kupić w empiku i sobie samemu "udekorować" ;)

Czemu Kasia nie masz? Popros lekarka to da Ci :*

Ja mam lodówkę obwieszona tymi fotkami hehe później wszystko trafi do pudełka z moimi skarbami.

Igi 34 tc [emoji173]

OlaMagda wieczorem wrzucę ;)
KasiaMarysia a to dziwne ;/
Poproś tak jak Kulcia mówi, to super pamiątka, później jak Madzia podrosnie będziesz mogła jej pokazać jaką fasolką była ;)
Idę spać ;)
Później zajrzę ;)

Wrocilam dostalam kod i czekam na wynik , po 15 bedzie na necie.

India współczuje tego dretwienia, lykaj magnez i ruszaj czesto tym palcem.

Kulcia przybij [emoji113]u mnie tez ciezka noc.

Zyciowa podziwiam Cie oj tak, szkoda ze nie mozna za kogos robic badan bo bym Cie za mnie wyslala[emoji12]

Sancia zobaczymy jak mi proby wyjda, ja bez konsultacji nic nie kupie.

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]
Oczywiście ta masc śmierdzi jak spirytus przez chwilę. Jestem pewna ,że wyniki beda dobre bo gdybya miala miec zle to wysypki by nie bylo. Przy tej chorobie nie pamiętam jak ona tam nie ma wysypki. Ja mam na łydkach to i ręce

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co ? Ludzie to są świnię widzą, że w ciąży to do autobusu jak małpy pierwsi. Miałam ochote juz coś pow głośno, ale się opanowałam. Wrrrr

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry