reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Witam z rana :-)

Ola, też czytałam ten artykuł jakiś czas temu.

Marysia, zapomniałam o fotce z rana.

Dzisiaj w ogóle wcześniej trochę wstałam, bo Radek ma wycieczkę i musieliśmy wcześniej do przedszkola jechać.

Ada znowu ma lenia, nie czuję jej od rana :-( zwariować można

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Tatinko, uwielbiam Szklarską :-) byłam tam w podróży poślubnej :-)
Jak się będę kiedyś wybierała to może poproszę o namiary :-)

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Dzien dobry [emoji9]

Violu kochana gdy bede w rossmanie zrobie zdjecie skladu babydream. Ogolnie maja nie duzy sklad co mnie przekonuje. W nivea niebieskiej widzialam SLS . A zagladalas na strone Sroki? Tam opisala sklady niektorych kosmetykow.
Od pierwszych tygodni to mysle dodawac rumianku, moze oliwy z oliwek .A olej kokosowy zamiast oliwki bo wiekszosc zawiera parafine.

OlaMagda mozesz tez mowic Lenka ;)

Tatinko naprawde maja pensjonat??? Super ! Ja tam nie bylam.ale poszukam w necie

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania H kochana moja też Cię kocham i również proszę o rękę[emoji16][emoji8][emoji171] mądra moja głowo. Pojadę na bete dziś, jak wrócę od klientki. I absolutnie nic mojemu J nie mowie ze myślę ze to jego wina. Zranilo by go to bo jemu bardzo zależy na dzidzi. Aż taka suką nie jestem[emoji16][emoji16][emoji16]

Cześć dziewczyny... cała nocy miałam do bani tak mnie bolało w tym barku i boku... juz nie wiem co to może być. .. biorę magnez przecież. .. a ciągle boli... :(

Dobrze ze dziś mam wizytę to się zapytam co mogę z tym zrobić...

Miłego dnia dziewczyny :*

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

KasiaMarysia myślałam o tym ale nie było takiej sytuacji. .. poza tym zaczęło się od bólu w klatce piersiowej kolo lewej piersi później jakby wewnątrz niej w zebrach i schodzilo na dol żeber. Później doszła lewa ręka i ból aż od obojczyka do miejsca pod łopatka. .. masakra jakaś. .. nie wiem może jakaś maść by pomogła ale nie wiem czym mogę się nasmarowac :/

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

reklama
Do góry