reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiaaa czemu ty bliżej nie mieszkasz :) ja mam tortowy dylemat właśnie dla mojej małej. ..

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

reklama
Dlatego ja juz dawno na l4
Życiowa nie ta to inna praca laski nie robią a ja dostaje więcej na l4 ciążowym niz moje koleżanki co dalej pracuja co się przyjęły w tym samym czasie a i tak nie chce tam wracać:)
Oni wliczając weekendy chyba nie ze mi więcej wychodzi czu średnia naliczaja?;)
Kasiu piękny tort ja to nie mam jeszcze takiego duzego brzucha a u Ciebie juz widać:D
Dodaj zdjęcie swojego :) może tylko tobie się wydaje że nie widać :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cudny tort i tu cudna ;-)
Dodajcie brzuszki wszystkie ciezaroweczki ! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Ja nie umiem sobie robić
One sa dwa po obiedzie albo jedno a po jedzeniu nie liczę:p
A ja zawsze mialam taki swój mały brzusio i nie widzę różnicy za bardzo moj mowi ze widzi różnice nawet jak dotyka mi brzuch to wcześniej mógł cały wziąć do ręki a teraz nie:p zrobię lepsze to wam wrzucę

Załączniki

• 20160605_150922.jpg
    20160605_150922.jpg
    413,4 KB · Wyświetleń: 58
  • 20160604_175808.jpg
    20160604_175808.jpg
    394,4 KB · Wyświetleń: 61
Viola dziękuję za informację [emoji5]
Kasiu a mogłabyś mi wysłać link dokładnie jaką zamawiasz? Sama barwisz czy już kolorowa?

reklama
Do góry