reklama
Dodaj zdjęcie swojego może tylko tobie się wydaje że nie widaćDlatego ja juz dawno na l4
Życiowa nie ta to inna praca laski nie robią a ja dostaje więcej na l4 ciążowym niz moje koleżanki co dalej pracuja co się przyjęły w tym samym czasie a i tak nie chce tam wracać
Oni wliczając weekendy chyba nie ze mi więcej wychodzi czu średnia naliczaja?
Kasiu piękny tort ja to nie mam jeszcze takiego duzego brzucha a u Ciebie juz widać
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
Fanka BB :)
Cudny tort i tu cudna ;-)
Dodajcie brzuszki wszystkie ciezaroweczki ! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Dodajcie brzuszki wszystkie ciezaroweczki ! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
A co lubi? Ostatnio chyba na 5 lat chłopak powiedział że lubi robaki i mają być na torcieKasiaaa czemu ty bliżej nie mieszkasz ja mam tortowy dylemat właśnie dla mojej małej. ..
♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡
OlaMagda09
Życiowa
W tamtym roku miała z krainą lodu... ale robiłam kupne kremy. .. zastanawiam się czy to się opłaca czy lepiej samemu coś ukrecicA co lubi? Ostatnio chyba na 5 lat chłopak powiedział że lubi robaki i mają być na torcie
♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡
Ola21-1995
Ja nie umiem sobie robić
One sa dwa po obiedzie albo jedno a po jedzeniu nie liczę
A ja zawsze mialam taki swój mały brzusio i nie widzę różnicy za bardzo moj mowi ze widzi różnice nawet jak dotyka mi brzuch to wcześniej mógł cały wziąć do ręki a teraz nie zrobię lepsze to wam wrzucę
One sa dwa po obiedzie albo jedno a po jedzeniu nie liczę
A ja zawsze mialam taki swój mały brzusio i nie widzę różnicy za bardzo moj mowi ze widzi różnice nawet jak dotyka mi brzuch to wcześniej mógł cały wziąć do ręki a teraz nie zrobię lepsze to wam wrzucę
Załączniki
reklama
KasiaMarysia23
widać filmik?