reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Moj na siedzaco
1465845999-1d1mld.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Narazie się zastanawiam chyba pójdę konce podciac a juz dzisiaj mialam jechać do sklepu ale mama rower zabrała:D
Kiedyś byla taka fajna farba kolezance farbowalam na bazie henny jedna tubka prawie całe włosy objechalam a mega były po niej klaczki ale już jej chyba nie robią
Joanna tez ok bo niektóre farby po 20 zl za opakowanie a nie wiadomo czy warte czegoś

Kasia na siedząco z góry mniejszy:D

reklama
Zależy od odżywiania i od genów :)
Ja bym chciała żeby moja dzidzia miala po mnie jak się urodziłam to mialam czarne gęste prawie do karku mama mówiła i w ogóle się nie wytarly a na roczku juz mialam takie długie kucyki:) chociaż po moim moze tez będzie mialo :) ja po tacie mam włosy

Do góry