reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

W szkole w kuchni. Nie jest ciężko bo większość prac robię na siedzaco, ale to już taka 3 sytuacja gdzie jestem obwiniana przez ciążę. Niby wszystko fajnie, a tak perfidnie mi pokazują że wola kogoś kto zrobi wszystko.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W szkole w kuchni. Nie jest ciężko bo większość prac robię na siedzaco, ale to już taka 3 sytuacja gdzie jestem obwiniana przez ciążę. Niby wszystko fajnie, a tak perfidnie mi pokazują że wola kogoś kto zrobi wszystko.

Kasia niestety tak jest... popatrz na mnie... tez chciałam być ok a wyszło tragicznie...
To nic ze teraz kierowniczka dostaje po dupie bo osoba która chciałam przeszkolic dobrze nie daje rady. .. odcielam się od tego bo nie ma po co być nadgorliwym... serio. A zwolnienie twój gin co da spokojnie, powiedz ze pracujesz na kuchni i cie mdli a poza tym jest duszno itp. I chociażby ze musisz dostawy przyjmować. To w zupelnosvi wystarczy. I dbaj o siebie :*

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

A w ogóle wam nie pisałam ze tak mi kierowniczka (bo dyrektorka na odwrot) dawała znać ze nie mam co liczyć na umowę ze dzisiaj byłam w kadrach zanieść l4 a kadrowa mówi ze w przyszłym tyg jakoś czy bym mogła przyjść bo podstawę nagrodzenia mi podnoszą[emoji14]Że jakaś premia frekwencyjna będzie dołączona do wypłaty.
zawsze to "parę groszy" będzie więcej ;) no i z większe kwoty 80% mi na macierzyńskim będą liczyć ;)

Kasia i mają rację :) jesteś młoda masz czas na prace jeszcze :)

No i to będzie twoje pierwsze dziecko wiec możesz wszystko teraz sobie poukładać, nadrobić czytanie książek czy przesłuchać najnowsze płyty ulubione ;) no i się wyyyyyspac na zapas :D

Kasia dokladnie :-) skoro daja Ci do zrozumienia, ze nie jestes pelnowartosciowym pracownikiem to uciekaj.
Zyciowa, to super :-) :-) :-)

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

Kasia to rzeczywiscie ,nie ma.co sie roczulac... od czasu do czasu na placku sobie zarobisz.

Zyciowa czyli po macierzyskim nie dostaniesz etatu? ???

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
A cholera wie hehe
Generalnie to jest akcja ze nasza starą firmę kupiła nowa i będą zmieniać umowy. .. a mi kolejnej na czas określony dać nie mogą bo by złamali przepisy. .. a mi umowa kończy się dwa miesiące po urodzeniu...
Zobaczymy ja to będzie. Póki co nie myślę o tym bo i tak nie mam wpływu juz żadnego na to co się wydarzy ;)

1465834367-1d1mld.jpeg

<3

reklama
Do góry