reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1465834704-1d1mld.jpeg

O jeszcze wczorajszym tortem wam się pochwalę :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja juz dawno na l4
Życiowa nie ta to inna praca laski nie robią a ja dostaje więcej na l4 ciążowym niz moje koleżanki co dalej pracuja co się przyjęły w tym samym czasie a i tak nie chce tam wracać:)
Oni wliczając weekendy chyba nie ze mi więcej wychodzi czu średnia naliczaja?;)
Kasiu piękny tort ja to nie mam jeszcze takiego duzego brzucha a u Ciebie juz widać:D

Kasiu śliczny tort!!! :D
Ola tak oni na l4 liczą Ci srednia dlatego wychodzisz lepiej :) tak samo bedzie na macierzyńskim ze srednia :)
MalaMi spokojnie możesz psikac 4-5razy dziennie.
Ja w pracy siedzę, deszcz pada i sie chlodno zrobilo.

Kulcia masę zamawiam na allegro. 17 zł za kg :)

Kasia ten tort był w prezencie, ale normalnie za taki biorę 180 zł. Za 2kg czyli jakieś 24 porcje 80 zł, za 3 kg czyli 32 porcje 100 zł. Dużo też zależy od dekoracji, tort w polewie jest tańszy nawet o 15 zł od takiego w marcepanie :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do opalania to nie mam zamiaru przesadzac :) ale na słoneczku poleżeć musze bo uwielbiam ;) o ile pogoda nam dopisze. Ale wtedy jedzie chyba tez India i Ola nie?? To musi być pogoda ;)

reklama
Do góry