reklama
Ola21-1995
Fanka BB :)
India ja gdybym miała inna prace to spoko ale w mojej nie bede siedziała i sie ścierala dla nich.
A jestem zdania tego ze każdej z nas się należy ten urlop bo nikt nam tego odda i to jedyna szansa żeby sobie odpocząć tak długo a jeszcze sie napracujemy w życiu
W aptece czy za biurkiem to spoko praca mi by się podobała
A jestem zdania tego ze każdej z nas się należy ten urlop bo nikt nam tego odda i to jedyna szansa żeby sobie odpocząć tak długo a jeszcze sie napracujemy w życiu
MałaMi90
Donra zrobiłam i z cebuli i z miodu, cytryny i imbiru (ten ma stac w lodówce? ) to mój wyczyn dzisiejszy że zrobiłam oba, zero sił dzisaj i gardło boli coraz mocniej
Męża jeszcze nie ma i nie wiem kiedy wróci. Od 5 na budowie potem na 7 do pracy i teraz znowu jest na budowie bo więźbe zakładają na garażu.
Ja właśnie myślę coraz poważniej nad l4. Chcę pracować, każdy mi idzie na rękę ale np dziś jedna koleżanka na urlopie, druga musiała jechać do dziecka do szkoły i zostałam sama. Przywieźli mi ziemniaki i owoce o zostawili na korytarzu. Pytam czy mogliby mi wnieść do kuchni a oni że to już nie należy do ich obowiązków. Normalnie nie miał mi kto tego przenieść więc brałam do miski i w ten sposób przenosilam bo przecież na korytarzu nie będę ziemniaków skrobac..
Potem od szefowej usłyszałam że ona rozumie i szanuję mój stan ale tak nie może być..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Potem od szefowej usłyszałam że ona rozumie i szanuję mój stan ale tak nie może być..
Ola21-1995
Dlatego nie masz się co zastanawiać niech sobie sama nosiJa właśnie myślę coraz poważniej nad l4. Chcę pracować, każdy mi idzie na rękę ale np dziś jedna koleżanka na urlopie, druga musiała jechać do dziecka do szkoły i zostałam sama. Przywieźli mi ziemniaki i owoce o zostawili na korytarzu. Pytam czy mogliby mi wnieść do kuchni a oni że to już nie należy do ich obowiązków. Normalnie nie miał mi kto tego przenieść więc brałam do miski i w ten sposób przenosilam bo przecież na korytarzu nie będę ziemniaków skrobac..
KasiaMarysia23
India9
Ola, jasne, jesli ktos ma ciezka czy stresujaca prace to nie ma co sie rozczulac :-) ja gdybym miala 8 godz siedziec z tym brzuchem i skaczacym dzieckiem w srodku tez bym wymiekla :-)India ja gdybym miała inna prace to spoko ale w mojej nie bede siedziała i sie ścierala dla nich.
[emoji209] Adrianka, 23 tydzień
India9
No jak nie moze byc? Masz dzwigac??Ja właśnie myślę coraz poważniej nad l4. Chcę pracować, każdy mi idzie na rękę ale np dziś jedna koleżanka na urlopie, druga musiała jechać do dziecka do szkoły i zostałam sama. Przywieźli mi ziemniaki i owoce o zostawili na korytarzu. Pytam czy mogliby mi wnieść do kuchni a oni że to już nie należy do ich obowiązków. Normalnie nie miał mi kto tego przenieść więc brałam do miski i w ten sposób przenosilam bo przecież na korytarzu nie będę ziemniaków skrobac..
No wlasnie, prawda jest taka - chce sie pracowac, ma sie poczucie obowiazku, ale i tak nikt Ci tego pozniej nie bedzie pamietal, a juz na pewno nie doceni nie podziekuje. Tak jak Zyciowa zalatwili...
[emoji209] Adrianka, 23 tydzień
reklama
Życiowa
Dokładnie India...
Ech wiecie ten nerwobol cholerny ciągle mnie trzyma... dzisiaj to jakieś apogeum bo mnie ten ból obudził
Melisa nie pomaga ... chyba do lekarza z tym pójdę jak jakiś kurde hipochondryk się czuje...
No i mrowienie w tej lewej ręce mnie wkurza i takie uczucie więdnięcia jakby...
Wzięłam magnez dodatkowo, jutro też wezmę. .. kawy nie pije parę dni bo się boje ze się pogorszy...
A wszystko od tamtego tygodnia się zaczęło. ..
I ta przepuklina tez boli wieczorami aaa aa cała do wymiany jestem[emoji14]I jeszcze tego kleszcza mi chyba nie wyjął dobrze bo znowu mi się robi czarna kropka... porażka.
Ale wam ponarzekalam za wsze czasy
♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡
Ech wiecie ten nerwobol cholerny ciągle mnie trzyma... dzisiaj to jakieś apogeum bo mnie ten ból obudził
Melisa nie pomaga ... chyba do lekarza z tym pójdę jak jakiś kurde hipochondryk się czuje...
No i mrowienie w tej lewej ręce mnie wkurza i takie uczucie więdnięcia jakby...
Wzięłam magnez dodatkowo, jutro też wezmę. .. kawy nie pije parę dni bo się boje ze się pogorszy...
A wszystko od tamtego tygodnia się zaczęło. ..
I ta przepuklina tez boli wieczorami aaa aa cała do wymiany jestem[emoji14]I jeszcze tego kleszcza mi chyba nie wyjął dobrze bo znowu mi się robi czarna kropka... porażka.
Ale wam ponarzekalam za wsze czasy
♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡