reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola mi brzuch wysoczyl ok 15 tyg podajze. Kurde tak dawno to bylo ze nie pamietam.
Ale 6 maja na imprezie nikt by nie powiedzial ze w ciazy jestem, zalozylam sukienke z falbanka [emoji1]

Jesli chodzi o mnie to z mama i babcia mam najlepszy kontakt. Tak jakbym miala 2 mamy. Z tata troche gorzej ,bo jestesmy bardzo podobni z charakteru.

India a ile placilas za wizyte?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
220 zl w Mutlimedzie.
W Lux Medzie za 4D chcieli 250 zl :/ ale nie zaluje, bo w LM sprzet duzo slabszy

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

Ja placilam za 4d 100 zł bo miałam zniżkę ze względu na nie współpracujacego syna[emoji14]

Ja kontakt dobry miałam do tej pory tylko z ciocia czyli siostra mamy. Powoli naprawiam relacje z mama wiec się ciesze.

U mojej mamy było tak ze była bardzo chuda i brzuch dostała około 8 msc ale strasznie wielki. Ja mam już dluuugo brzuch i mam wrażenie , że już taki będzie do końca świata taki okraglak[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za polowkowe normalne 100 zl, na 3 d nawet nie przelaczyla chociaz mogla: /

Kulcia ciesze sie z mama coraz lepiej. Jak maly sie urodzi to juz bedzie coraz latwiej. Moja mama tez miala duzy brzuch i mnie tez wychodzi tylko moja mama cala ciaze lezala, a ja odpukac swietnie znosze ciaze.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia generalnie aż tak za piłką nożną nie jest, no ale przecież to euro, a euro każdy powinien oglądać ;p A ja chętnie się spotykam z tymi znajomymi, bo w sumie są nam najbliżsi (ta koleżanka wiedziała o II kreskach zaraz po moim M ;p) i chętnie pójdę wypić inkę z nią ;p O ile mojemu M uda się wrócić ze szkoły do 18 ;/

Macie Kotki moje pierwsze selfie z łazienki :) w końcu mam lustro!
1465742062-1d1mld.jpeg
1465742064-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry