reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

I dla mnie kraamzorg to jest po prostu mistrzostwo swiata!
Tata z okazji narodzin dostaje tylko 2 dni wolnego i musi wracac do pracy a mama zostaje normalnie sama w domu. A w Holandii przez okolo 10 dni przychodzi pielegniarka, zajmuje sie mama, dzidziusiem, ew. starszym rodzenstwem, zaprowadzi do szkoly, zrobi zakupy, ugotuje, sprzatnie. Robi to co mama chce. No dla mnie genialne!!!

9tc [emoji7]

reklama
No Paraplu to duza pomoc naprawdę :)
Mój powiedział ze weźmie sobie 2 tygodnie tego urlopu co mu się należy po porodzie na początku moze bede u mamy trochę bo ma pewno bede panikować bo to całkiem nowa sytuacja dla mnie będzie :)

Kasia ja np nie widzę brzuszka bo mimo ze jestem szczupła to mialam zawsze taki swój malusi a jak się naje człowiek to wiadomo ze jest większy brzuch a mój mowi ze widzi ze mi powoli rośnie bo ja narazie tego nie będę widziała u siebie

Mnie szybko wyskoczył bebenek.
Teraz jest gigant i rzezywisxie juz przeszkadza, szczególnie jak mam wstać lub się nachylic po coś co spadnie.

Ja mam 3 dni w szpitalu z mężem bo bierzemy opcje lux jak pisalam. Po tych trzech dniach mąż do pracy wraca a do mnie mama przyjeżdża. Niektórzy nie chcą mam bo się wpitalaja ale ja mojej nie miałam tak długo , że chce żeby była.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kucia mi mama mówi ze może po niej tak mam zr się dobrze czuje i mówi ze jej brzuch tez długo długo miala mały a pod koniec ciąży ja tak wywalilo ze szok ale tez przytyła tylko 9 kg
Moze teraz będzie wyskakiwal albo pod koniec taki wielki arbuz:D

Dzień dobry ;)
Ale ja się dzisiaj wyspałam ;p wstałam przed 11 ;p heheh a później byłam na obiedzie u taty, wracając mini zakupy zrobiłam i tak teraz zasiadłam przed laptopem ;)
Chociaż czuję, że długo nie posiedzę ;p
Brzuch mnie trochę boli i chyba się położę na drzemkę ;p
Wieczorem chyba do znajomych pójdziemy na mecz, a jutro rano jadę do gina ;)
Ściskam ;*

reklama
Olcia a ja nic nie mam :D
W tych tabletkach co mam jest 90 mg magnezu a Ty ile mialas??
Paraplu a nie masz tam Polskiej przychodni bo tak tłumaczyć to przekichane i nie można z wizyty na wizytę?
Kulcia ale Ty to brzuchal masz duuzy:)
Dobrze ze juz macie ogarniete to mieszkanie bo niedługo bobas przyjdzie na świat:)
My myślę ze się przeprowadzimy do końca czerwca facet z meblami mial przyjechać w sobotę ale jednak będzie w środę ...
India Ty robiłaś w 20tyg 3d? I polowkowe? Osobno?
Polowkowe robilam 27 maja, czyli to jakos tak bylo 20 i 3 dni. Nie robilam 3D, lekarz sam mi przelaczal co jakis czas na 3D, zebysmy mogli buzie zobaczyc

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry