reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Mnie z prawej pierwszy raz kopnął ruchy ogólnie z lewej. Teraz siedzi po prawej stronie
Nie da się węża dłuższego bo to bez sensu będzie wyglądać . W kuchni będzie ok
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie da się węża dłuższego bo to bez sensu będzie wyglądać . W kuchni będzie ok
OlaMagda09
Mnie to sie nie pytajcie , czy mnie kuje naciska kopie itd [emoji1][emoji3][emoji3][emoji3]bo ja w tej ciazy to mam wszystko co moze byc możliwe ! Kuje mnie na gorze na dole , kopie po prawej po lewiej , do tego twardy brzuch od 2 dni , napięta skóra , zaraz mi jej braknie , troche mnie brzuch boli ale to nie jest jak do porodu umiem rozpoznać , jest mi słabo , mam mrówki , skurcze łydek , wodę w nogach ...wszystko co możliwe , ja pier&&&&&& !!! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji12][emoji12][emoji12][emoji30][emoji30][emoji30][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]Aha i w piątek w szpitali daj mi opocz magnesu jeszcze nospe .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Ehh zalamal mnie moj chlop przed chwila. Mial przeczytac maila od poloznej bo zna duzo lepiej holenderski i tak kuzwa przeczytal, ze nie przeczytal [emoji35] a teraz sama sobie tlumaczylam i okazalo sie, ze sama musze sie umowic na USG!!! No kuzwa mac!!! Mail wyslany 5 tygodni temu! A ja dopiero dzisiaj wyslalam formularz zgloszeniowy!
Chlopa udusze bo zobaczyl tylko zalaczniki a samego maila nie przeczytal a mi powiedzial, ze jest tylko formularz do wydrukowania do poloznej!! [emoji35]
Ehhh w ciag mu 2 dni roboczych mam dostac termin, tylko pieron wie ile bede teraz czekac na USG skoro tak pozno sie zglosilam
9tc [emoji7]
Chlopa udusze bo zobaczyl tylko zalaczniki a samego maila nie przeczytal a mi powiedzial, ze jest tylko formularz do wydrukowania do poloznej!! [emoji35]
Ehhh w ciag mu 2 dni roboczych mam dostac termin, tylko pieron wie ile bede teraz czekac na USG skoro tak pozno sie zglosilam
9tc [emoji7]
KasiaMarysia23
-India babelki tez po srodku wysoko byly po murzynku swiatecznym
-Ola to zalezy jak sie dziecko ulozy. Moja dzis daje w zebra po prawej czasem kopnie po lewej.
-Kulcia ale w lazience nie ma wgl miejsca tak? ?
-OlaMagda wytrzymaj jeszcze troche kochana. Bierzesz magnez? Pamietasz o nim?
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
-Ola to zalezy jak sie dziecko ulozy. Moja dzis daje w zebra po prawej czasem kopnie po lewej.
-Kulcia ale w lazience nie ma wgl miejsca tak? ?
-OlaMagda wytrzymaj jeszcze troche kochana. Bierzesz magnez? Pamietasz o nim?
Ola21-1995
Olcia a ja nic nie mam
W tych tabletkach co mam jest 90 mg magnezu a Ty ile mialas??
Paraplu a nie masz tam Polskiej przychodni bo tak tłumaczyć to przekichane i nie można z wizyty na wizytę?
Kulcia ale Ty to brzuchal masz duuzy
Dobrze ze juz macie ogarniete to mieszkanie bo niedługo bobas przyjdzie na świat
My myślę ze się przeprowadzimy do końca czerwca facet z meblami mial przyjechać w sobotę ale jednak będzie w środę ...
India Ty robiłaś w 20tyg 3d? I polowkowe? Osobno?
W tych tabletkach co mam jest 90 mg magnezu a Ty ile mialas??
Paraplu a nie masz tam Polskiej przychodni bo tak tłumaczyć to przekichane i nie można z wizyty na wizytę?
Kulcia ale Ty to brzuchal masz duuzy
Dobrze ze juz macie ogarniete to mieszkanie bo niedługo bobas przyjdzie na świat
My myślę ze się przeprowadzimy do końca czerwca facet z meblami mial przyjechać w sobotę ale jednak będzie w środę ...
India Ty robiłaś w 20tyg 3d? I polowkowe? Osobno?
KasiaMarysia23
Paraplu masakra ... nie denerwuj sie, bo szkodzisz fasolce.
Mamakulka
Oj Paraplu przekichane ale z chłopami taka robota. Nic nie poradzisz.
Jest miejsce na pralkę ale nie moją musiałaby mieć wsad od góry. W kuchni będzie okej.
No mam bęben jak szalona
Jest miejsce na pralkę ale nie moją musiałaby mieć wsad od góry. W kuchni będzie okej.
No mam bęben jak szalona
KasiaMarysia23
reklama
Paraplu
Kulcia cudny masz bebenek :* nie przeszkadza Ci juz?
Olus no wlasnie nie mam polskiej poloznej w okolicy oj wiesz tlumaczenie to nie problem bo bym sobie w tlumacza wrzucila ale chlop powiedzial, ze on chce przeczytac sam tego maila i mi powie co i jak no i tak przeczytal, ze wszystko mi opadlo
co mnie ogromnie cieszy to to ze moja miescinka jest w prowincji Zuid-Holland a w tej prowincji jest jednyny w Holandii polski kraamzorg czyli instytucja zajmujaca sie mama i dzieckiem od pierwszych godzin po porodzie. Bede miala w domku polska pielegniarke przez pierwsze kilka dni po porodzie dla mnie to ogromny plus to nie ma to jak uczyc sie w swoim wlasnym jezyku. Jak dostawiac dzidzie do cyca co poprawic, takie niuanse slowne proste w ojczystym jezyku w obcym juz moga nie byc takie oczywiste.
9tc [emoji7]
Olus no wlasnie nie mam polskiej poloznej w okolicy oj wiesz tlumaczenie to nie problem bo bym sobie w tlumacza wrzucila ale chlop powiedzial, ze on chce przeczytac sam tego maila i mi powie co i jak no i tak przeczytal, ze wszystko mi opadlo
co mnie ogromnie cieszy to to ze moja miescinka jest w prowincji Zuid-Holland a w tej prowincji jest jednyny w Holandii polski kraamzorg czyli instytucja zajmujaca sie mama i dzieckiem od pierwszych godzin po porodzie. Bede miala w domku polska pielegniarke przez pierwsze kilka dni po porodzie dla mnie to ogromny plus to nie ma to jak uczyc sie w swoim wlasnym jezyku. Jak dostawiac dzidzie do cyca co poprawic, takie niuanse slowne proste w ojczystym jezyku w obcym juz moga nie byc takie oczywiste.
9tc [emoji7]