reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulka teraz w lazience będziesz czas spędzała haha:D :*
Zobaczymy kiedy mi wyskoczy jutro zaczynam 14 tydzień:)
No właśnie mojej mamie tez pod koniec to i moze mi tak samo albo malutki bede miala:D
Mama nadzieje ze przytyje książkowo i odrazu zrzuce narazie nie mam nic kg na plusie:)
Kasia to dobrze ze macie dobry kontakt ja mam taki charakter ze sobie nie dam:D i jal ktoś ma taki sam jak ja to lohoho:p
Ale z tata chyba nie jest zle jak mieszkacie razem i mówiłaś ze nic nie musisz placic:)
A ja po obiadku byliśmy w sklepie po arbuza
Położyłam się na chwilę bo tak mnie uciska w tym brzuchu na dole samym drugi raz tak dopiero chyba mam możliwe ze dzidzia się jakoś ułożyła czy to raczej macica??
India Ja na polowkowe ide w 20 jak lekarz mówil i tu gdzie chodzę 200 albo 250 ale sprzecior pierwsza klasa właśnie jak chodziłam jeszcze do lux to ten mój lekarz z tej kliniki skierował mnie właśnie tam bo sprzęt bardzo dobry lepszy o wiele niz w lux a taki się wydaje luxmed tez luksusowy
I tez pewnie będzie mi przelaczal ma buzke :) nie będę musiała dwa razy placic a 4d robicie bo ja zrobię film pamiątka na całe życie fajne to:)

Ja mam film 4D z Radziem i odkad mam Radzia to nie odpalam tego filmu, dlatego wiem, ze drugi mi nie potrzebny. Ale ja nawet filmu ze slubu nie mam, bo tez bym nie ogladala. Jedyne co nagralismy to pierwszy taniec :-)

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

Kasiu a co tak mało za polowkowe placilas? Moze stwierdzila ze dasz jej na 3d zarobić i dlatego nie pokazała zależy jaki lekarz lubisz ja?

Kulcia a Ty prywatnie?
Dziewczyny idziecie kibicowac?:)
Ja za naszymi zawsze chociaż dobre drużyny wylosowalismy:p
Najważniejszy mecz dla nas i pewnie się wkrece:p

Nie. Ja chodzę na nfz I jestem bardziej zadowolona niż jak chodziłam prywatnie. Jak kasowala kasę inna lekarka to miałam wrażenie, że tylko pieniądz ja interesuje.

Kibicować tez nie idę bo nie lubię piłki nożnej kompletnie. Na szczęście mój mąż również :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No my ogladamy :) tzn. jednym okiem bo w sumie interesuja mnie tylko juz akcje pod bramka. A od tego mam chlopa by mi mowil kuedy patrzec. A tak to sobie na telefonie ogladam kabarety :)

9tc [emoji7]

reklama
A ja właśnie odwrotnie jestem zadowolona i lekarz bardzo dba o mnie jak chodzę na wizyty długo trzyma wszystko dokładnie wytłumaczy posmieje sie fajny on:)

Ja też nie lubię nogi ale jak nasi grają to jakoś inaczej i musze obejrzeć:D

Do góry